Seneste Nyheder

Lidt blandet fra bugten, 06-06-2010

Ulrik Nielsen og Thoke Wistoft var midt i maj måned, en tur uden for Ishøj havn i den lille jolle. Det blev til nogle underholdende timer, med lidt blandet fra bugten som resultat. Her følger Thoke´s beretning fra turen:

Lørdag d. 15. maj. startede Ulrik og jeg dagen i Karlstrup kalkgrav med lidt ørredfiskeri.
Efter 4 timer havde vi landet 18 ørreder med flere guldørreder op til 3,5 kg. Da ørredernes aktivitet aftog lidt, mente vi at vi havde fanget ørred nok for denne dag, så vi tog en enkelt fisk med hjem hver og kørte ned til klubhuset i Ishøj.
Vejret var rigtig godt og pensionistjollen lå nede ved broen og kedede sig. Vi fandt et par gennemløbere frem og tog ud for at dørge lidt hornfisk.
Et kvarter senere lå vi ude på bugten med to blink efter båden. Der var rigtig mange hornfisk. Vi havde typisk dobbelthug da hornfiskene svømmer i stimer i bugten.
Efter et dobbelthug dukkede der pludselig en ørred op bag båden istedet for en hornfisk. Mens Ulrik stod og fightede med den lille ørred fik jeg min fisk ind til båden, og det viste sig også at være en ørred.
Vi fik landet de to fisk og stod og hyggede sig lidt over situationen, da vi pludselig så en masse fisk der var oppe i overfladen og jage tobis. Vi kastede begge i samme retning og fik med det samme dobbelthug. Fiskene fightede tungt og sløvt og nedenunder båden kom der to mindre torsk til syne. Herefter besluttede vi os bare for at kastefiske og den næste times tid havde vi konstant hornfisk eller torsk på. Herfter sejlede vi ind, og så blev det til havørred i stedet for putørred til aftensmad


Alle nyheder