Seneste Nyheder

Klubmesteren i mede 2010, 09-06-2010

Som et nyt arrangement i ISK i år, afvikles der et klubmesterskab i medefiskeri. Den stigende interesse i klubben for dette fiskeri, har da også medført at vi er kommet rigtig godt i gang, idet der har været en god opbakning til dette arrangement fra starten af.
Konkurrencen bliver afviklet over syv ture, som bliver fisket i forskellige vande hen over sæsonen. Det er de fire bedste resultater som tæller med, så man behøver altsåikke at være med på samtlige ture, for at kunne gøre sig gældende.

1. afdeling blev fisket i Ishøj d. 18. april. Der skulle have været fisket i ”Karret”, men på grund af årets ørredudsætning som fandt sted dagen før, måtte fiskeriet flytes ind i St.Vejleå. Lidt ægerligt måske, men vi vil jo gerne have nogle fine ørredbasser at fange i fremtiden.
De 10 deltagere måtte derfor deles op i to ”sektioner”, en med rent take apart fiskeri for dem som er på og omkring landsholdet, som blev placeret oppe i åen og endelig en sektion nede til venstre for slusen.
Desværre havde den kraftige vestenvind i dagene op til, tømt åen for vand og især sektionen oppe i åen, led stærkt under den lave vandstand, desværre så meget at der ikke kom eneste fisk i keepnettene deroppe. Surt show. Noget bedre var det på det nederste stykke, hvor Michael ”Dyv”lagde hårdt ud med match kæppen, hvor det blev til store skaller og brasen allerede i startfasen. Dan Rasmussen kom dog efterhånden godt med og vandt denne sektion med 20,5 kilo, ”Dyv” blev to´er med 9,70 kilo, mens sidste års junior-DM vinder Mikkel blev nr. 3, Jonas blev nr. 4. mens Rasmus blev 5´er.

Så blev det tid til 2. afdeling som skulle fiskes i Tryggevældeå. Alle glædede sig til gensynet med gode gamle ”Tryggen”, men huskøb, konfirmationer, arbejde m.m. gjorde at kun fem mand mødte frem til lodtrækningen ved Prambroen. ”Ballerup” Michael og Flemming (”de landsholdsaktuelle”) var, troede de, en stanglængde foran de andre, idet de havde været nede og træne i åen op til stævnet.
Lodtrækningen om pladserne blev foretaget og efter klargøring af grej og foder, gik fiskeriet i gang. Det skulle hurtigt vise sig at der var godt med skaller i åen, så der kom hurtit nogle fik i keepnettet. Det kørte rigtig godt for Dan og da fiskeriet blev stoppet en time før planlagt, idet regnen havde væltet ned konstant, havde Dan da også med 18,20 kilo fisk i keepnettet dagens største vægt. Kenn blev nr. 2 med 7,90 kilo, mens Flemming blev 3`er med 4,50 kilo og Michael nr. 4 med 1,80 kilo.

3. afdeling skulle fiskes i Ringebæk sø d. 30. maj. Der var ikke rigtig nogle som vidste hvordan fiskeriet ville blive, idet det både kan være det ene og andet, altså brasen eller skaller, eller måske begge dele. Det skulle hurtigt vise sig at blive en rigtig ”skalledag”, hvor der kunne landes mange fisk. Det afgørende var at få fiskene ind på poledistancen, idet det er meget hurtigere at fange fiskene på denne måde og man dermed kan opnå en større totalvægt.
Efter 4 timers fiskeri skulle der vejes ind og det skulle vise sig at der var tale om en række tunge keepnet. Dan Rasmussen var igen trukket i ”føretrøjen”, idet han havde dagens største vægt på hele 34,60 kilo. Steen Lyngsø blev to´er med 20,50 kilo (hans første medestævne i 17 år), Flemming Eriksen blev nr. 3. med 20,10 kilo, mens Michael H. blev 4. med 14,90 kilo. Mikkel blev nr. 5 med 14,10 kilo, mens Kenn, måske bedre kendt som ”Medemunken” blev sekser med 12,20 kilo og John Eiberg syver med 9,10 kilo.
En superdag i et vand hvor man ikke vil afholde DM !!!!!!
Også dejligt med en masse agn til den forestående sandartpremiere.

Næste afdeling afholdes i Birkerød sø d. 4. juli. Alle er velkomne, også selvom du ikke er konkurrencefisker, vi har det altid hyggeligt på disse ture, ikke også Flemming 
Alle nyheder