Seneste Nyheder

Aftenturen på Øresund, 06-07-2010

Den 1. juli var det blevet tid til sommerens første aftentur på Øresund. Vi skulle ud med ”Jaws” fra Vedbæk og meldingerne fra de foregående dages fiskeri var gode, så de 12 tilmeldte ISK´ere gik ombord med optimismen i behold.
Der var dog nogle medlemmer som ikke syntes at aftenfiskeriet var nok, så Dan, Flemming, Lone og Jesper var tyvstartet med et par timers fiskeri efter fladfisk fra ydermolen inden turen. Fiskeriet havde været overraskende godt og et par timers fiskeri resulterede i godt 20 skrubber, med den største på godt 1100 gram!

Det skal siges med det samme, at fiskeriet ude på sundet ikke kunne leve op til dette denne aften. Vi fik sejlet en masse i søgen efter torskene og det blev ikke til mange stop. Et enkelt stop resulterede dog i 7-8 fisk i en rigtig god størrelse. Bedste fisk fik Dan Rasmussen, idet han kunne lande en flot sommertorsk på hele 11,70 kilo.
Fiskeriet var som tidligere nævnt ikke det bedste denne aften, men vejret kunne der ikke klages på, idet sommeren havde valgt netop denne dag til at slå i gennem for alvor.

Næste aftentur er d. 12. august og mon ikke fiskeriet bliver noget bedre denne dag, aftenturene plejer jo som regel at give en hel del fisk, så vi var bare rigtig uheldige på denne tur.


Alle nyheder