Seneste Nyheder

Sommerbuleturen med Nadia, 31-07-2010

Lørdag d. 24. juli var det igen blevet tid til årets sommerbuletur med "Nadia". Turen er blevet vældig populær på grund af det gode fiskeri og den engagerede skipper og deltagerne blev ikke skuffede i år. Her er Søren Hansen´s beretning gra turen:

Vi havde igen, traditionen tro, hyret "Nadia" med Lars Pryds ved roret, til årets sommertorsketur i Øresund. Vi lejer altid hele skibet så alt kan foregå i ro og mag vedr. pladser og fiskeri og så har vi god plads ombord, idet vi kun er 15-16 personer med.
Så lørdag morgen d. 24 juli stævnede vi ud fra Helsingør i rent kongevejr, lunt og rolige vindforhold og det på trods af at nasseren var ombord!!

Fiskeriet startede lidt forsigtigt på nogle pladser lidt nord for Ven, men efter lidt søgen rundt af skipperen, satte vi kursen ned til de kendte sommerpladser sydøst for Ven. Og slag i slag kom der fint gang i fiskeriet, som altid fordi skipper Lars altid leverer varen fra styrhuset.
Alle fik fine fisk henad vejen og humøret steg i takt dermed. Dagens højdepunkter stod Robin og Flemming for. Robin ved , efter en drabelig fight, at lande en double på 7,750 og 6 kilo og Flemming ved, via undersiden af Nadias stævn, at lande dagens største torsk på 9 kilo. rent. Efter en god lang morgenstund og formiddag bevægede vi os langsomt nordud og hjemover mod Helsingør.
Vi fik et par stop mere, men det var hovedsageligt mindre fisk. Kl. 12.00 var vi i havn efter endnu en glimrende tur.

Dette er en meget populær tur, så vil du prøve det spændende "bulefiskeri" efter sommertorsk, så hold øje med hvornår næste års tur bliver annonceret, enten via nyhedsbrev eller her på hjemmesiden.


Alle nyheder