Seneste Nyheder

Optimisterne på tur, 15-09-2010


Klubbens pensionistafdeling, bedre kendt under navnet "Optimisterne, har været ude med snøren. Turen gik til det svenske, hvor der blev fiskert laks i elven Lagan. Turen måske ikke på så mange fisk, men til gengæld på hygge og godt samvær. Her er holdets beretning fra turen:

Vi var 9 mand der søndag middag startede turen mod Fiskeringens hus ved Lagan. Vi skulle have været 10 mand afsted, men sygdom reducerede os desværre til 9. Efter indkøb af fiskekort m.m., ankom vi til huset i Knäred ved tre tiden om eftermiddagen og tog huset i besiddelse.
Vi andre hyggede os, medens Ulf lavede maden, de største bøffer som jeg endnu har set!
Efter spisningen blev grejet gjort klar til de næste dages aktiviteter.

Mandag var det første slaskebly vel i vandet ved 08.30 tiden og så blev der fisket igennem hele dagen. Resultatet var ikke noget at skrive om, nemlig 0 fisk. Hjem i hytten om aftenen, igen til Ulf`s dejlige mad og råhygge ved åen.

Tirsdag lød vejrudsigten på regn og jeg skal da også love for at den kom. Vi var tre mand som tog til Vänneåen, mens resten fiskede i Lagan. Der kom så meget regn at oilskintøjet blev gennemblødt, men alligevel gav åen den smukkeste bækørred, desværre lige omkring målet, så den blev genudsat. Ellers var dagens resultat fra Lagan det samme som dagen før, nemlig 0 fisk.

Onsdag spredte vi os alle langs hele Lagan og det gav pote. Preben fik hugget og 20 minutters fight. Vel bragt til bredden og udmattet på siden, lykkedes det monsteret at undslippe og brække stangen. Surt show for os alle og specielt surt for Preben. Senere fik han en jævn aborre som et plaster på såret!
Ved fire – fem tiden samledes vi i hytten, igen til Ulf`s velsmagende mad. Vi talte da også om at var heldige, at vi har kokke som fiskevenner.

Torsdag var det hjemrejsedag og efter en grundig rengøring af huset. Ved 9 tiden vendte vi snuderne hjemad, godt trætte efter nogle dejlige dage med megen aktivitet.

Hilsen
”Optimisterne”


Alle nyheder