Seneste Nyheder

Medemesteren 2010, 24-10-2010


Så blev det endelig tid til den spændende sidste afdeling i medemesteren, og vejret var vi for en gangs skyld heldige med. Et hårdt felt var mødt op med landsholdsfiskere, tidligere ”gamle” DM mestre og junior DM mester 2 år i træk Mikkel (i øvrigt tillykke til dig og Jonas for en pragt-præstation i Nyborg Voldgrav).

Der blev kamp til stregen. Fiskeriet blev som ventet svært for dem som trak midterpladserne, dem på kanterne holdt åbenbart godt på fiskene. Fiskeriet var hovedsagelig 6-7 m. pole efter halv grove skaller og enkelte brasen. Fiskede selv med 6 m. pole midt i åen, 3 grams flåd, 12 krog og fodrede temmelig hårdt under hele konkurrencen med en blanding af Sensas Bremes og Roach, tilsat 1 kg. Fish pellets og 1 kg. Kogte hampefrø, + 6 dåser scopex majs og 1 kg. Orm. Nej spøg til side lidt casters og et par nævefulde majs, og ellers indtil strømmen tog til, lidt loose feeding med carsters. Agnede med majs/orm det meste af tide, det gav større skaller, alt i alt gav det 29,4 kg. og dermed en 1. plads.

Tak for kampen, nu går bjørnen i hi og vågner først i 2011, endnu mere klar (ikk’ Flemming).

Resultater fra alle adelinger, samt det endelige samlede resultat, kan ses under konkurrencer på hjemmesiden.

Næste år holder vi 5 afdelinger pga. et presset tur program. De 3 bedste resultater tæller med, du kan altså smide de 2 dårligste resultater væk.
Første afdeling april 2011.

Tight Lines
Dan


Alle nyheder