Seneste Nyheder

3. afdeling af klubmesteren, 01-11-2010

Den 23. oktober var det blevet tid til den 3. afdeling af årets klubmesterskab og her følger Søren Hansens beretning fra dagen:


12 medlemmer var klar til start i regn og rusk kl 7.30 i åen, så der var godt fyldt langs bredden - flere med det helt store medekit rigget op. Der var så at sige fisk med det samme og det blev der ved med at være til slutfløjtet kl. 13.
Aborrefiskeriet var helt i top, der blev landet 3 aborre over 1600, den største til Erik Enemark på 1650 og en på 1625 til Jesper Zangenberg (billedet), derudover mange flotte fisk på kiloet og derover.

Medefiskerne fik også enkelte store brasen og skaller. Dagens dramatik stod kasseren for, ved på en aborre-jigstang at kroge en flot 6+ kg's gedde og lande den efter en drabelig dyst. Desværre var den kroget i siden og tæller således ikke, men spændende at konstatere at den størrelse gedder altså også svømmer rundt lige inden for slusen.

Dan Rasmussen vandt 3. afd. med godt 9 kg fisk samlet og puster nu Flemming Eriksen i nakken, så intet er afgjort inden 4. og sidste afdeling i november.


Alle nyheder