Seneste Nyheder

På sundet i klubbåden, 14-11-2010

Søndag d. 31. oktober var Ulrik, Zangenberg og jeg et smut på sundet i klubbåden. Dagen før havde jeg hentet 26 pakker børster i Sportdres, så der var lagt op til den helt store tur.
Da lyset kom sejlede vi ud på et spejl blankt Øresund. Desværre var der ingen strøm, og uden vind var der slet ikke gang i vandet, så det ville nok blive en svær dag.
På den første plads vi prøvede var der mest mindre torsk, og selvom det var sjovt på det lette fladegrej, besluttede vi os alligevel for at sejle et smut op på Disken.
Selvom der heller ingen strøm var på Disken, fandt vi alligevel nogle små pletter med masser af flade. Som man kunne forvente var der mange mindre flade på Disken, og især de små isinger blev lidt irritererende.
Vanen tro holdt vi selvfølgelig intern konkurrence på antal fisk, Det endte desværre med at jeg tabte med 35 fisk, Zangenberg havde 37 og Ulrik vandt med 46, så det blev til 118 fisk samlet. Desværre var fiskene generelt ret små, så vi havde "kun" 60 stk. med hjem, og de største var omkring 500 gr.


Alle nyheder