Seneste Nyheder

ISK på Bagsværd sø, 21-11-2010

Lørdag d. 20. november var ISK en tur på Bagsværd sø. I de foregående år, havde vi haft et rimeligt fiskeri på de tilsvarende ture, så forventningerne til dagens fiskeri var i top.
Klokken 08.00 stod vi klar på broen i Aldershvile og blev fordelt i de fire både som var til rådighed. Grejet blev båret ombord og der var lagt op til det helt store ”søslag” mod Bagsværds sø´s sandart og gedder. Fiskeriet blev indledt, men der skete dog ikke det store. Et par enkelte kontakter, var alt hvad det blev til i de første par timer. Men med sædvanlig optimisme gik alle til den, idet det kun kunne være et spørgsmål om tid, inden det for alvor gik løs.
Vejret kunne ikke være bedre, det var stort set vindstille hele dagen og med en overskyet himmel, var der de bedste betingelser for et godt fiskeri. Dette skulle dog vise sig at ikke være tilfældet, for da dagen var omme, var der kun kommet to fisk indenbords i de fire både, nemlig en lille sandart til Søren Græsborg og en enkelt gedde på ca. tre kilo til Flemming Eriksen.
Årsagen til det dårlige fiskeri var nok, at vandet slet ikke var klaret op endnu, det havde en lidt mærkelig brun farve og agnfisken ”forsvandt” når den var blot 20 30 cm. under overfladen.
Grøden stod endnu også højt flere steder i søen, så disse forhold gjorde selvfølgelig at betingelserne ikke var de bedste. Vi sloges lidt med de samme problemer på turen i 2009, så i 2011 bør vi nok rykke turen 3-4 uger længere hen, for der er ingen tvivl om at fiskene er i søen, de skal blot have mulighed for at se vores agn, så skal de nok komme indenbords.


Alle nyheder