Seneste Nyheder

Flynder drømme, 09-01-2011

Her i vinterkulden, er der nok flere som er ved at planlægge den kommende sæsons fiskeri og måske er ved at arrangere sommeren fiskerejse. Flere af klubbens medlemmer er hvert år i Norge for at prøve at overliste en eller måske flere af de imponerende helleflyndere. Peder Lichtenberg har dyrket dette fiskeri intenst og med stor succes i de senere år og her er et par billeder og en lille beretning fra Peder´s fiskeri sidste sommer:

Vi var af sted med Per Jonasson en uge i juni måned, hvor vi skulle filme med nogle norske dykkere fra tv kanalen NRK. Det blev til flere spændene billeder og undervands optagelser. Hele ugen var vejret svingende med meget blæst og enkelte dage hvor det var vindstille. Fiskeriet var ikke nemt, men det lykkedes mig at få en fin flynder på over 60 kilo på en Savage Gear Cutbait Herring - min største flynder på den tur.

Derefter var vi 8 dage deroppe i starten af september, med endnu mere blæst og meget svært fiskeri! Helleflynderene var ekstremt forsigtige i denne periode og var meget svære at kroge, dog havde vi fornuftigt fiskeri på det letttere grej, hvor vi fik nogle fine fisk op til 35 kg, på nogle nye test Sandeels fra Savage Gear, der kommer ud i 2011.
Sidste dag kom der dog gang i de større fisk og Søren Beck fik 2 flotte helleflyndere over de 50 kilo og lige inden lukketid, inhalerede en stor fisk min CBH jig i første løft. Efter en kort men tung fight kunne Per anslå fisken til at veje cirka. 65 kilo. Alle fiskene blev selvfølgelig mærket og genudsat.


Alle nyheder