Seneste Nyheder

Klubtur til St. Rosenbusk, 06-04-2011Lørdag d. 5. april var det blvet tid til ISK´s forårs P/T tur. Vi havde lejet hele St. Rosenbusk, så de ydre omstændigheder for en god dag var helt optimale.
Der var plads til 25 på turen og deltagerne var en god blanding af alle tyber fiskere, helt fra juniorer til pensionister. Vi havde en superdag, både med hensyn til hyggen og fiskeriet. At det så netop var idag at foråret for alvor viste sit milde ansigt, var kun med til at fuldende det hele.

Fiskeriet blev startet kl. 06.30 og der var gang i den fra starten af. Der kom godt med fisk op i de første par timer, mens det blev lidt mere stille hen på formiddagen.

Ved frokosttid samledes vi alle i den ene ende af søen og nød den fælles frokost som bestod af friskgrillede pølser med tilbehør. Her kunne formiddagen fiskeri så gøres op og der var i alt landet 45 ørreder i en meget fin størrelse.
Der var præmier til de tre største fisk og dagens største ørred stod Rene Stabell for, idet han kunne indveje en flot fisk på 5,880 kilo. Bente Laksø blev to´er med en fin fisk på 5,80 kilo, mens Jesper Zangenberg tog sig af den sidste præmie med en ørred 5,72 kilo. Dagens største juniorørred fangede Malene, nemlig en fin ørred på 1,55 kilo.
Der blev fanget fem fisk over de fem kilo og en håndfuld mellem 4 og 5 kilo, så der var mange fine fisk.

Efter frokosten og den tilhørende præmieuddeling til de dygtige (heldige) som havde fanget de største ørreder, forsatte de fleste fiskeriet lidt endnu og der kom stadig enkelte fisk på land, bl.a. brillierede Mikkel med tre hurtige fisk på en rød flue.

Alt i alt en herlig tur på alle måder til St. Rosenbusk, en tur som helt sikkert vil blive gentaget til næste år.


Alle nyheder