Seneste Nyheder

Simons Put and Take, 23-04-2011


Den sidste lørdag i marts var der premiere i Simons Put and Take ved Gundsømagle. Det er ikke nogen helt ny sø i P/T sammenhæng, det var nemlig i denne sø, at Gundsø hjemme for år tilbage. Efter at fiskeriet har ligget stille i nogle år, er der nu kommet en ny ”bestyrer” ved søen, idet Simon Agerholm, som også er medlem i ISK, har overtaget lejemålet og genåbnet søen som P/T vand.
Simons planer ved vandet er mange, men vigtigst for os lystfiskere er det, at han vil satse på flere fisk i vandet og at det skal være fisk af en god kvalitet, således at helhedsindtrykket efter et besøg ved søen bliver positivt.

Vi var 15 medlemmer fra ISK som var ved søen til premieredagen d. 26. marts og der skulle være mulighed for at få noget action på klingen, idet der var udsat hele 2.800 kilo regnbueørreder i søen op til denne dag.
Da startsignalet gik kl. 10.00 varede det heller ikke mange sekunder, inden at der var fast fisk flere steder rundt om i søen. Der var tale om rigtig flotte fisk med stort set hele finner og en ganske glimrende fight kunne de også byde på.

Selvom der var rigtig mange fisk i vandet, så var det tydeligt at der var steder som var bedre end andre. I nogle områder af søen var der næsten konstant fisk på, mens der andre steder var mere stille. Men sådan er det altid i PT søerne, det også derfor den opsøgende og mobile PT-fisker altid fanger mest.

I løbet af dagen fik alle dog fisk og efterhånden som flere gik hjem med fyldte poser, blev der bedre plads til at gå rundt og finde de givtige steder.
Der blev fanget rigtig mange fisk i løbet af dagen og snitvægten lå mellem 1,0 – 2,50 kilo, som blev ”krydret” med nogle større fisk på 3,0 – 5,0 ind i mellem.
Det var som tidligere nævnt flotte kompakte fisk, som for øvrigt efterfølgende også smagte fortrinligt.
Dagens største ørred blev selvfølgelig taget af et Ishøj medlem, idet John Widell sidst på dagen krogede en tung fisk på pynten ved ”busstoppet”. Det viste sig at være en ordentlig ”morfar” på hele 8,10 kilo.

Siden er det gået rigtig godt i det nye P/T vand. Der har været godt med besøgende, men der er rigeligt med plads, så det er ikke noget problem at komme til. Fisk er der også og flere medlemmer som har besøgt søen i de seneste uger, er kommet tilfredse hjem med fine fisk.

Hvis der er planer om en PT tur her i påsken, så er Simons Put and Take et godt bud på en god oplevelse. Der udsættes nemlig hele 1.000 kilo ørreder ud gennem påsken, så der skulle være god mulighed for at få en fisk eller flere på krogen.

Der kan læses meget mere om søen på: www.simonsputandtake.dk


Alle nyheder