Seneste Nyheder

PR suder til Boysen, 09-06-2011

Netop nu er det højsæson for fiskeriet efter sudere og det ville Michael Boysen benytte sig af, så han tog på en tidlig morgentur i et forsøg på at sætte en ny personlig rekord. Her er Michael´s beretning:


Foged havde med store forventninger booket Guided-pr.dk til en sudertur søndag morgen.

Lørdag aften var der "desværre" CL-finale, og da klokken nærmede sig midnat før man kom i seng, var vi begge noget klatøjede, da Foged troppede op imorges kl. lidt i halv 3.

Efter en god køretur ankom vi til den udvalgte sø, da det så småt begyndte at dæmre - perfekt timing!

Vi fik lagt taklerne ud, og mens Trangiaet sydede med varm kaffe, blev der fortalt røverhistorier under parasollen.

Med jævne mellemrum kom der et par ubeslutsomme bib fra min ene bidmelder, men der skete ikke det store, før jeg efter et par timer hev taklet ind. En irriterende mikro-skalle havde forsøgt at æde boilien, og sad perfekt kroget for enden af taklet - rimelig plat.

Vi var så småt begyndt at miste troen på projektet, da Foged pludselig havde dagens første run. Hurtigt tilslag blev givet, og ganske udramatisk kom en ny pr. suder på 2.550 kg i nettet.

Vi havde stort set lige aftalt, at vi ville give det 20 min. mere, før vi trak stikket, da min bidmelder gik amok.
En rast sprint i waders blev gennemført og snart stod jeg med god flex på klingen. Fighten forløb ganske fint, og endnu en gang kom en ny pr. i nettet - omsider kom jeg over de 3 kg., og så med hele 50 gram :-)

En helt igennem perfekt morgen, hvilket for en stor del skal tilskrives Guided-pr.dk


Alle nyheder