Seneste Nyheder

To dage på Nordsøen, 18-06-2011

I starten af maj var det meningen at vi skulle have været på en tredages tur på Nordsøen. Desværre var vejrudsigten ikke god nok den første dag, så turen blev reduceret til kun 2 dage.
Det betød at vi ikke kunne nå ud til de kattevrag vi havde planlagt, så turen blev efter de sædvanlige arter.
Det var 7 år siden jeg sidst havde været på Nordsøen, men jeg fandt lidt grej i gemmerne som kunne bruges, og så var det af sted til Jylland.

Tidligt næste morgen virkede det første vrag til at være helt forladt, men langt væk fra vraget bagside stod der en stime fornuftige sej, som desværre valgte at følge med båden, så vi fik kun et træk på dem.
Jeg nåede at få to fisk på 8,8 og 9,25 kg. Resten af førstedagen gik med mindre fisk og tomme vrag, men til aften fandt vi et vrag med en del mindre langer, og vi besluttede at blive for at se om der skulle være noget større. Første træk på dette vrag fik jeg en fin lubbe på 4,75.

Næste morgen viste det sig at der kun boede små langer på vraget. På båden fik vi op til 6 kg, og den største jeg fik var på 3,9 kg. De næste par vrag var nogenlunde samme historie, med en torsk på 6,5 på toppen, så alt i alt en middel tur med nogle enkelte højdepunkter.


Alle nyheder