Seneste Nyheder

8 timers medestævnet 2011, 11-07-2011

Lørdag d.18-6 blev der afholdt Ishøj Open 8 timers par medestævne i Ringebæk sø, som medeafdelingen i ISK stod som arrangør for. Op til stævnet var der nogen tvivl om hvilken sø der skulle bruges for at opnå så høje vægte som muligt, idet fiskeriet havde været meget svingende op til stævnet. Efter flere dages ”prøvefiskeri” valgte vi så Ringebæk og det skulle vise sig at være et godt valg, idet vi fangede 280,68 kilo i alt.
Vi startede med lodtrækning kl 7.00 efterfølgende kørte alle 16 hold ud til pladserne, Tim fra Esbjerg mente dog at han lige skulle have sig en dukkert, da han snublede over sit keepnet. Det kan ikke anbefales når man står i vand til livet, men der skulle dog mere til at slå den gæve englænder ud.
Kl 9.00 startede vi fiskeriet og hurtig kom der fisk på flere af pladserne, mest skaller og efter en times tid begyndte braserne også at vise sig, flere af holdene fangede flere rigtig pæne fisk. På grund af lidt salt i vandet, blev der længere og længere imellem fiskene, på nær enkelte pladser hvor fiskene samlede sig og var rigtig svære at rykke. Det var nok ikke en tilfældighed, at det var hos Ulrik Møller og Jacob Øskov ( Team Browning) på plads 8 og hos Jon Nørregaard og Eiberg (Bellinge) på plads 14, at der stadig var fisk, de havde åbenbart noget i deres foder som de kære brasen syntes rigtig godt om. De eneste som kunne rykke fisk for alvor var Ole Knudsen og Stig Thomsen (OSK) på plads 3 der på den sidste time kunne hive 10 stk brasen ind, men det var desværre for sent de kom i gang , for med hele 75,46 kg og 69,82 kg kunne de to hold i rødt, køre en sikker første og anden plads hjem. Udover flere rigtig pæne brasen blev der også fanget 1 bananskrald (Christian Wolf) og en måge (Flemming Eriksen)
Bedste ISK`ere blev Kaspar Lohse og Anders Tersløv (Team Lohse) på 4-pladsen . Michael Dyv og Søren ”Libero” Hansen (Team Logen/Zink salve) på 5-pladsen. Flemming Eriksen / Michael Hillingsø (Team Logen) på 8-pladsen Kenn og Jimmi (Team Logen) på 11-pladsen. ”Karpe”Hans og Wolf ( Team Logen) på 13-pladsen. Høeg og Wally (Fiskeligaen) på 15-pladsenog endelig Dan og Ole Gregersen( Fiskeligaen) på 16-pladsen .
Kl 17.00 stoppede vi fiskeriet og skulle derefter mødes i ISK til præmie overrækkelse. Kllokken var 19.15 da de sidste ankom til klubhuset (det er vist sjældent at man bruget mere tid på at pakke sammen end på at pakke ud). Desværre var flere hold kørt hjemad. Der var penge præmier og pokaler til de 3 bedste hold. 3000,- 1800,- og 1200,-. og grej til de 7 bedste. Dette fine præmiebord kunne kun lade sig gøre pga. den kæmpe opbakning vi har fået . STOR tak til Sport Dres, Matchcraft.dk, Fyns Medesalg, Ballerup Sport, Splash Danmark, Hove P/T og ISK (pokaler)
Det var rigtig godt at se hold køre så langt, idet der var hold fra Jylland, Fyn og Sverige. Jeg håber at se lige så mange hold næste år og mindst lige så mange kilo fisk.

Flemming Eriksen, medeudvalget


Alle nyheder