Seneste Nyheder

Stor "græsser" til Thoke, 19-07-2011

Så har Ulrik og Thoke igen været på et græskarpesats og igen endte det med en stor fisk på land. Her er Thoke´s beretning fra turen:


Sidste weekend havde Ulrik og jeg en enkelt overnatning efter græskarper. Vi ankom ved 17 tiden og vi nåede kun at rigge til før det var spisetid, og så måtte tacklerne vente med at komme i suppen.
Vi fik tændt op i det helt store grill arrangement, og fik åbnet er par Carlsberg. To timer senere var vi klar til at ligge nogle boilie i suppen, og herefter var det endnu engang tid til et par Carlsberg. Det var en ualmindelig stille aften og da vi gik til køjs, havde bidmelderne ikke sagt et eneste bip.

Ved 4 tiden var det blevet lyst, og endelig gav en af mine bidmeldere lyd fra sig Jeg fik givet tilslag til en tung fisk, men krogholdet røg desværre efter få sekunder. Efter et par grimme sætninger fik jeg meget skufftet lagt tacklet ud på samme spot og krøb tilbage i soveposen.
Kl. 5:55 var der fisk på den samme stang som tidligere, og denne gang sad krogen bedre. En stor fisk var i overfladen i tilslaget og gav herefter en rigtig god fight. Kort efter kunne Ulrik nette en fed gammel arret kriger af en græskarpe på 10,96 kg. fordelt på 89 cm.
Resten af morgenen fik Ulrik 2 brasen og efter lidt morgenmad pakkede vi sammen.Alle nyheder