Seneste Nyheder

Kom der en 3 kilo`s til Thoke ?, 28-08-2011

Thoke Wistoft har haft store problemer med at fange en suder over 3 kilo i år og efter fem forgæves forsøg, besluttede han sig for at give fiskeriet et forsøg mere.
Her er Thokes beretning fra turen:

Jeg har haft alvorlige problemer med at fange en suder over 3 kg. i år, og efter 5 forgæves forsøg besluttede jeg mig for at give fiskeriet en sidste chance.
Søndag morgen sad jeg ved søen med take aparten og havde fået fodret op til en omgang suderfiskeri.
var desværre en ret sløv dag, og de første par timer fik jeg ikke en eneste fisk. Omsider kom der dog lidt fisk en på pladsen, og jeg kunne de næste par timer lande 4 sudere mellem 1,5 og 2 kg.

Klokken var blevet tæt på frokost, så det var meget passende da min kone og søn kom ned og kiggede med en madkurv. Efter maden fik jeg endelig et ordentlig hug. En tung fisk trak flere meter elastik ud af take aparten og stillede sig midt ude i søen, hvor den tungt kørte frem og tilbage i et stykke tid.
Efter nogle minutter var fisken kort i overfladen med hovedet, og det var et mega hoved den havde, så adrenalinen begyndte at køre lidt i kroppen på mig, og tanken om en 4 kilo's suder var lige pludselig ikke så urealistisk.
Efter endnu 5 minutters fight var fisken endelig klar til nettet. Med fisken i nettet, røg adrenalinen hurtigt ud af kroppen igen, for bag det store hoved gemte sig en meget lille og tynd krop - helt klart den mærkeligste dimensionerede suder jeg nogensinde har set. Fisken var
2,72 kg og 52 cm.
Efter denne tur besluttede jeg at opgive suderfiskeriet for i år, og dermed den første sæson i 6 år uden en 3 kilo's suder.


Alle nyheder