Seneste Nyheder

3. afd. af Klubmesteren, 01-11-2011

Så var det blevet dagen hvor der skulle fanges nogle fisk, hvis man skulle have en chance for en topplacering i årets klubmesterskab. Mikkel Christiansen var med og her er hans beretning fra dagen:

3. afdeling af klubmesterskabet vil nok blive husket for super vejr , rimeligt godt fiskeri og så lige et par fødselsdage.

Der var fint fremmøde på dagen. De 17 – 18 deltagere som sammen med de dagkort fiskere, der havde valgt at besøge åen denne dag, fyldte godt op ved bredden af St.Vejleå.
Fiskeriet var ikke det helt vilde, men der blev løbende fanget fine fisk, med flere aborrer over 1½ kilo, op til ca. 1800 gram, samt flotte skaller op til 600 gram og flotte brasen op til 3 kilo.

Der blev fisket både højt oppe i åen, samt alle ledige pladse nær slusen, og alle steder var der fisk at fange.

Dan havde ’held’ til at lokke en hel del fine brasen til sin plads, og Malene fik pole-fisket sig en hel del store fine skaller, men ellers blev der taget jævnt med aborrer over hele linien, og enkelte skaller og brasen.

Dagen bød også på kassereren Rasmus’s 40 års fødselsdag, som blev behørigt fejret dagen igennem, og efter en god gang forloren skildpadde, ( tak til kokken Flemming ) blev der serveret æblekage og en lille en.


Alle nyheder