Seneste Nyheder

God start på året, 23-01-2012

Kaspar har fået en forrygende start på aborrefiskeriet i 2012. På den første hverdag i det nye år, blev det til en kort tur til St.Vejleå. Her er Kaspar´s beretning fra turen:

Jeg havde lige en time inden jeg skulle møde på arbejde, så hvad var mere naturligt end en tur ved åen, når jeg alligevel var oppe.
Dette var en god beslutning, for selvom der var en enkelt, der mens jeg gjorde mig klar oppe ved bilen, ytrede at der var for meget vand i åen. Dette havde dog ikke været et problem for mig på de sidste par turer. Den seneste var den 29. dec som gav 13 fisk med 8 over kiloet og den største på 1420 g. Her til morgen skulle der heller ikke mere end få kast til før jeg havde den første over kiloet, to kast efter fik jeg endnu en på 1450 g. Efter genudsæ¦tning og en kort løbetur til bilen efter kameraet, hvis nu der skulle komme noget større, var jeg klar igen på pladsen. Efter endnu en aborre over kiloet faldt der et kontant hug fra en bleg aborre på 1670 g. Efter en hurtig tur hen til fiskeren ved siden af, for at få et hurtigt foto fisken, blev der fisket videre med endnu en stor aborre til følge 1750 g. og endnu en tur forbi fiskeren ved siden. Jeg fiskede lidt videre og endte med en fisk under kiloet og beluttede så at stoppe så snit vægten kunne holde på et acceptabelt niveau 
Status for en god times morgen fiskeri kunne gøres op til 8 fisk med en under kiloet og en top tre på 1450, 1670 og 1750 g, så kan man hvis godt sige at året er skudt godt igang.

Kaspar

ps. Fremmede kameraer kan være svære at bruge, så trods gode intentioner fra side fiskeren, blev billederne ikke så gode som man kunne håbe på, men så må man jo bare til åen igen.


Alle nyheder