Seneste Nyheder

P/T turen til St.Rosenbusk, 07-04-2012Lørdag d. 31. marts var det blevet tid til ISK´s forårs Put and Take tur. Ligesom sidste år, havde vi lejet hele St.Rosenbusk til formålet, hvilket er en klar fordel, idet vi selv kan bestemme hvor mange vil vi vil være ved vandet og fiske under mere afslappede forhold.

Aftenen før vores fiskeri var der blevet udsat 300 kilo regnbueørreder i søen, så der var næsten garanti for flex på klingen. Da fiskeriet startede kl. 06.30, skulle der heller ikke mange kast til, før end den første fight var i gang. Som så mange gange før, var der godt gang i fiskeriet i den første time, hvor der også kom flere fisk omkring de 5 kilo på land.

Efter den første intense time, ebbede fiskeriet lidt ud, men der kom da stadig nogle fisk på land rundt omkring. De fleste fisk blev taget på gennemløbere, men da fiskeriet blev lidt sværere, blev der taget flere fisk på Power bait, som ofte virker når ørrederne bliver lidt mere forsigtige.

Klokken 12.00 var der indvejning i den indlagte konkurrence. Dagens største ørred fangede Jesper Zangenberg, det var en flot fisk på hele 5,48 kilo. Tæt efter på 2. pladsen fulgte Mikkel Christiansen med en fisk på 5,33 kilo, mens Ulrik Nielsen tog sig af 3. pladsen med en fisk på 4,82 kilo.
I alt blev der fanget omkring 55 ørreder af de 25 deltagere, så det må siges at have været et rimeligt godt fiskeri.

Efter præmieuddelingen var der fælles frokost med grillpølser, brød og diverse. Et rigtigt hyggeligt indslag, hvor vi vi fik udvekslet historier om dagens fiskeri og meget andet.
Efter maden var der frit fiskeri resten af dagen, men de fleste foretrak at køre hjem i varmen, idet det bestemt ikke var en af de luneste forårsdage, hvor der tilmed var en hård vind fra nord.


Alle nyheder