Seneste Nyheder

Rimtejagt, 01-05-2012

I år har fisketiden været meget begrænset for Thoke og Ulrik, og derfor var der kun en dag til at fiske rimter i år, så det skulle bare lykkedes i første forsøg! Efter at have studeret vejrudsigt, gennemsnitstemperaturer nedbør med mere, blev konklusionen at det enten skulle være den 21. eller 22. marts.

Valget faldt af planlægningsmæssige årsager på 22. marts, og der blev kørt hjemmefra en time inden det blev lyst. Ved første sted der blev fisket, landede både Ulrik og Thoke hver en udleget fisk, hvilket fik humøret til at dale noget, og tanken om at være kommet for sent meldte sig straks på banen.
Ved næste plads blev der landet endnu et par udlegede fisk, men så kom der endelig en lille hunfisk på land, der stadig havde stor mave. Ved 9 tiden fik Ulrik et godt hug på orm fisket på bundstangen, og kunne kort efter lande en hunfisk på 53 cm, og med en ordentlig mave. Det var tydeligt at denne fisk skulle gyde inden for et par timer, da den allerede havde fyldt rognen med vand. Vægten sagde imponerende 2,675 kg.

Nu var Thoke lidt presset, og selvom der kom en del på land var der ingen rigtig store. Omkring halv et tiden fik Thoke kroget en seriøs hanfisk på hele 2450 gr. - den største hanfisk de to havde set til dato. Næste fisk Thoke fik, skulle vise sig at være endnu flottere. En lang hunfisk, som havde nogle dage endnu, inden den skulle gyde. Længden var 55 cm. og den vejede 2,550 kg. Denne fisk blev også fristet af en orm.

Herefter var stemningen noget mere afslappet, og der var dømt time-out og øl pause. Efter en velfortjent øl blev der fisket videre til det blev mørkt. På trods af at de to fik nogenlunde lige mange fisk lykkedes det Ulrik at nulre endnu et par flotte hunfisk på 2,575 og 2,675 kg.
Alt i alt en rigtig fin dag hvor der blev landet fire fisk over de 2,5 kilo.


Alle nyheder