Seneste Nyheder

Aftenturen til Poppelsøen, 16-05-2012


Tirsdag d. 8. maj havde klubben aftentur til Poppelsøen i Ballerup. Selvom det ikke var det mest optimale forårsvejr, så var overraskende nok, kun dukket 3 medlemmer op ved søen kl. 17.00. Henrik Carl var tilfældigt ved søen i forvejen, så i alt udgjorde ISK truppen 4 personer denne aften.

Vi besluttede at vi ville satse på at fange nogle af de stør som er udsat i søen, så der blev rigget op til en gang bundmede med fiskestykker som agn. Det varede ikke længe, så havde Ulrik en kontakt som resulterede i fast fisk. Støren fightede rigtig godt på de lette grejer, så det varede lidt inden Ulrik kunne føre nettet under en fin diamantstør.

Lidt efter var der også noget som pillede ved Steen´s agn og han kunne kort efter lande sin første stør fra søen, dette var også en fin diamantstør.

Den næste times tid gav et par kontakter mere og så var det ellers blevet tid til det helt store pølsegilde. Der var købt pølser ind til 8-10 personer, så der var ikke nogle som gik sultne fra bordet, da vi var færdige med at grille.

Lars var tvunget til at køre hjem da vi havde spist, så han nåede desværre ikke at få en stør på land. Vi andre fortsatte fiskeriet til det blev mørkt og det var ganske underholdende. Vi havde i alt 12 stør på land denne aften, hvor den største var en sibirisk stør som Ulrik fangede. Steen præsterede at fange to belugastør, en fisk som det ellers kun lykkedes at lande på hver 10. tur, ifølge dem som kender fiskeriet i søen

Da vi gik op mod bilerne, havde mørket lagt sig over Poppelsøenog vi kunne vi se tilbage på en rigtig hyggelig tur med et godt fiskeri. Det var faktisk rigtig sjovt at fange disse stører, som leverede nogle ganske gode fighter. Vi var helt enige om, at det ikke var sidste gang at vi havde prøvet størfiskeriet i Poppelsøen.


Alle nyheder