Seneste Nyheder

Ny klubrekord i gedde, 05-06-2012

Søndag d. 27 maj tager jeg et smut på søen...en rigtig useriøs smuttur.

Ingen skaller med, nettet er blevet hjemme kan vel sagtens håndlande en geddebasse på op til 10, hvis nu jeg skulle være rigtig heldig idag.
Ved nærmere granskning opdager jeg at der heller ingen måtte, kamera eller den store vægt er med...men har dog min salter til 15kg og slynge med så det går nok.

Fiskeriet går jævnt med små fisk og en enkelt fin på 5kg frem til ca kl 10...da det ikke er en seriøs geddetur vælger jeg kl 10 at lægge mig for anker og kastefiske efter aborrer, får et par stykker op til 1kg og lidt små sandarter.
Kl 12 blæser det lidt op og jeg vælger at flytte mig lidt, prøver 30 min på den nye plads med få hug på jiggen...så beslutter derefter at kaste woblerne efter igen lige prøve en skrænt af og derefter vende båden 180 grader og hjem mod havn.

Sætter hurtigt 2 stænger og mens jeg fumler med paravanen og knarren sættes til så den selv kører ud, kaster jeg blikket mod den anden side hvor kun en stang står endnu.
Min stive triggerstang står helt smækket sammen og giver et par tunge rusk, jeg griber hurtigt stangen og kan mærke det er en rigtig god fisk.
Så begynder med min venstre hånd at køre de 2 andre stænger ind og lægge i båden og smider anker på min i-pilot.
Fisken går meget tungt og kommer først op efter at have gået tungt og dybt længe, da jeg første gang ser fisken kan jeg se det er en helt sikker 10+.
Så jeg får kontakt med en båd der er på vej i retning af mig, da de opfanger mine signaler får jeg samtidig et lidt bedre syn af fisken og kan se den er helt gal...mindst en 12'er og ny pr.
Fisken tager et par dybe udløb, men går ellers bare meget tungt

Da de kommer over og ligger op ad mig, får nettet og tager den ved første ordentlige chance...da den ligger i nettet kan jeg se den er gigantisk.
Kan næsten ik løfte den ombord, jeg låner deres måtte fra savage som den fylder helt ud. Så slyngen må på sædet og fisken måles der...Er du sindsyg mand!
Tommestokken siger 126cm. Op i slyngen med dyret 25 kg salter siger 16,2kg, derefter kontrol med digital som svinger mellem 16,1 og 16,4...slyngen vejer 1,2kg i våd tilstand, så fisken bliver sat på ca gennemsnittet og den smule ned der var i difference...så 15,000kg og 126cm monstergedde, jeg er i fiskehimmelen en drøm er blevet til virkelighed, fiskede et par gange hen over skænten igen og gik så hjem nærmest i chok-tilstand.

Idag hvor jeg sidder og skriver er det først ved at synke ind, kan stadig ikke rigtig fatte det.Alle nyheder