Seneste Nyheder

Ny klubrekord i karpe, 05-08-2012

Michael Theislund var på den årlige tur til det franske sammen med Peder Lichtenberg. De fiskede i søen Graviers, som er kendt for at huse nogle særdeles grumme karper. Med på turen havde de to kammerater, så de var i alt 4 personer som fiskede i søen i denne uge.

Michael og Peder har fisket denne sø nogle gange før, men det har ofte været i den kolde årstid, hvor fiskeriet kan være rigtig trægt. Denne gang havde de fået en uge hvor vandtemperaturen var perfekt og der var da også store forventninger til fiskeriet, da de kørte fra Danmark.

Fiskeriet startede da også perfekt, idet der allerede kom store fisk på land inden for det første døgn. I løbet af ugen kom der mange fisk på land og det var med spænding at fiskeriet blev fulgt herhjemme fra.
Det hele kulminerede sidst på turen, da Michael krogede endnu en stor fisk. Han måtte ud i båden for at lande fisken sikkert og da den viste sig i overfladen, kunne han se at det var søens størst kendte fisk, nemlig ”The Scar”.
Det var med spænding at fisken kom på vægten og da den blev aflæst, kunne Michael juble over athan havde haft held til at lande en fantastisk karpe på hele 42,60 kilo.
Den største karpe som nogensinde er landet af en skandinav!

Da fiskeriet blev afsluttet lørdag formiddag, kunne de fire kammerater se tilbage på en fantastisk uge, hvor det hele var gået op i en højere enhed. En masse flotte fisk havde været en tur på land, hvor af de 17 havde vejet over 20 kilo, et helt surrealistisk resultat.

Denne tur bliver nok svær at overgå, men de 4 mand er igen på plads ved søen de sidste 14 dage i april 2013, for som de siger, hvem ved hvad der sker!Alle nyheder