Seneste Nyheder

Øresund leverer, 11-10-2012I sidste weekend var Brian Ahlers på sundet og fiske efter forskellige arter. Fiskeriet var ganske godt og her er Brians beretning fra turen:

Weekenden stod i fiskens tegn og der skulle fanges makrel og fladfisk, som plejer at være i gode størrelser på denne årstid.
Lørdag fiskede jeg med Palle, Joachim og Ivan og vi tankede nogle sild til agn og så over på hvar pladsen. Første drev gav 2 hvarre og 2 mere i det følgende drev. Derefter døde strømmen helt ud, men med trollede sildestykker fik vi gang i fiskeriet igen toppet med en pighvar på 1,55kg og og en slethvar på 950g som de største til mig. Vi stoppede ved de 14 hvarre, da vi også ville fiske rødspætter med orm.

Vi fik godt gang i rødspætterne og der toppede jeg med en rødspætte på 1100g og dagens bifangst blev en rødknurhane på 600g. Den blev sat ud umiddelbart efter foto.

Søndag var Vi, Joachim, Brian og Brian, på pletten inden det blev lyst og klar på pladsen med det første lys. Der skulle fanges sild til agn og så skulle vi se om vi kunne fange en stor makrel.
Sildene er små omkring Helsingør for tiden og det burde være guf for makrellerne. Jeg fik den første makrel bare 2 meter nede og så blev der fisket højt. Det var melodien og Jeg fik dagens største på 1050g også meget højt i vandet.

Derefter sejlede vi på hvarfiskeri og modsat lørdagens fiskeri så fløj vi afsted med med ca. 3 knob. Med motoren i bakgear lykkedes det at få båden ned på 1,5 knobs fart og fine hvarre kom op og isinger og små torsk. Vi fik totalt 7 slethvarre, hvor jeg fik den største på 1080g. Dagens bifangst blev en havørred, som huggede på en strimmel makrel tiltænkt en stor hvar.

Sundet levere for tiden.


Alle nyheder