Seneste Nyheder

Danmarksrekord til Steen, 07-01-2013

Da jeg blev klar over det fra d.1/1-13 var muligt at tilmelde stør til rekordlisten, var jeg sikker på jeg ville bruge d. 1/1 på at fiske stør i Poppelsøen ved Ballerup.

Da jeg dukkede op sad Henrik Carl og hans søn , de havde fået samme idé som mig, og vi kunne side og nyde roen og regnen der stille silede ned over os, men da regnen stoppede, blev vejret faktisk rigtig godt, og med 5-6 grader var det slet ikke koldt.

De første forsigtige hug blev opdaget, men blev aldrig til mere, og efterhånden stod det klart, at størene i dag var meget forsigtige, og der skulle nærmest gives modhug på alle små pillerier.

Endelig lykkedes det mig at kroge en stør, og samtidig krogede Henrik også en fisk, og vi fik begge en lille 2 kg. stør ind, et par stør i samme størrelse kom derefter op, før endnu et pilleri blev, blev kvitteret med et modhug, og fighten af endnu en stør var i gang, fighten i det kolde vand, er ikke noget at skrive om, men da vi så fisken i overfladen, siger Henrik det nok er en af dem omkring 5 kg.
Ganske rigtigt vægten siger 5,07 kg. og længden 101 cm. Mogens søens ejer er også nede ved søen i dag, og kommer over og siger hej.

Da turen var ovre, kunne jeg se tilbage på en super fiskedag med 6 stør på land, en herlig start på det nye fiskeår.

Alle nyheder