Seneste Nyheder

Vildt geddefiskeri, 28-01-2013

Lige inden isen lagde sig på vores søer, var Tonny på en tur efter "Gedden Grum". Turens mål blev opnået på bedste vis og her er Tonny´s beretning fra turen:

Lørdag d. 12. januar var sat af til badning af skaller, i håb om at "gedden grum" ville bide.
Fiskeriet var en smule trægt, men vi fik fisk løbende op gennem dagen.
Vores store skaller sørgede for frasotering af de lidt mindre gedder. Lidt i kl. 11 om formiddagen, gav jeg tilslag til en solid fisk, som havde indhaleret en " freeline" fisket skalle over 10 meter vand. Fisken fulgte relativ udramatisk med ind til bådsiden. Her kunne min makker Morten håndlande en grum tyksak, på107 cm og 12,250 kg, ny PR. til mig.

Nu var dagen reddet, men en lille times tid og et par 5 kg`s gedder senere, var det Mortens tur. Det viste sig at være en fin gedde på 105 cm og 10,1 kg.
Kursen blev herefter lagt om, og samme område blev gennemsøgt igen.
Halvanden time efter Mortens fisk, huggede en fornuftig fisk igen, denne gang på min paravane, som fiskede inde over 4 meter vand. Jeg fightede fisken, som ikke uden videre var villig til at give op og med Morten´s opmuntrende bemærkninger om. at det lignede en tung fisk, fik mine ben til at ryste. 10 min senere kunne Morten lande en overordentlig tyk sveske på 110 cm.
På bismervægten måtte loddet helt op på 13 kilo!!!
Hvilken dag, 2 nye pr. fisk på en dag og samme dag .
Dagen sluttede med ca. 14 fisk, og 3 over 10 kg, alt i alt en fantastisk tur.


Alle nyheder