Seneste Nyheder

Vinterdag ved , 13-02-2013

Selvom der er is på vores ferske vande, så er det stadig muligt at fiske i vores åer. Det benyttede Steen Lyngsø sig af i weekenden. Her følger Steen´s lille historie fra turen:


Det gode vejr som vi havde søndag eftermiddag, blev brugt ved de øvre stræk af Tryggevældeå sammen med flådstangen. På trods af høj vandstand og en rimelig hurtig vandføring, var sigtbarheden i vandet rimelig, så jeg startede med at gå 1,5 km op langs åen, for at fiske mig tilbage med strømmen.

Det var ikke med de bedste fornemmelser at fiskeriet blev startet, idet vandet var noget nedkølet efter nattens – 8 grader. Alle de gode steder blev fisket godt i gennem og sidst på eftermiddagen viste der sig en fisk i overfladen.
Ormen blev straks fisket ned over pladsen og fisken huggede straks. Det var dog i første omgang en kort fornøjelse, for krogen fik ikke rigtig fat.
Der blev fisket nogle flere gange hen over pladsen og fisken huggede heldigvis igen. Efter en god fight gled fisken i nettet og det viste sig at være en herlig blank fisk på 1,975 kilo og 55 cm. En flot fisk så langt oppe i åen.

Da solen gik ned over engen, kunne jeg se tilbage på en dejlig eftermiddag med en flot fisk i tasken, rådyr omkring mig på markerne, rovfugle på himlen, varm kaffe i kanden og et helt fantastisk vejr.
Jeg er sikker på at ens liv bliver forlænget i den sidste ende efter en sådan dag i vores skønne natur


Alle nyheder