Seneste Nyheder

Revanche på Øresund, 30-03-2014

Da Hubert ringede søndag aften og spurgte om jeg var klar på en torsketur om tirsdagen, var jeg ikke længe om at takke ja. Det var nemlig på tide at tage revance på sundet, efter det ekstremt dårlige fiskeri om søndagen til DHF´s pokalcup.

Vi mødtes tirsdag morgen på havnen i Helsingør og fik hurtigt gjort båd og grej klar. Mandagens tåge var heldigvis væk, så kursen blev sat ud over Øresund. Der var allerede en del både på den valgte plads, så det var bare med at komme ind i kampen og lede efter nogle fisk.
Der var ikke så meget at se på i starten, men der kom da nogle enkelte fisk indenbords. Efter en times tid, begyndte fiskeriet for alvor at køre og der var ofte flere fisk på i hvert stop.
De næste par timer stod fiskene flot samlet i "buler" på bunden, så der var virkelig noget at fiske på.

Over middag var det som om, at fiskene spredte sig noget mere og havde tendens til at trække op i vandet, med det resultat at fiskeriet blev noget sværere. Vi holdt dog ud og i den sidste time vi var ude, samlede fiskene sig igen og bød på et ganske underholdende fiskeri.

Vel tilbage i havnen kunne vi se tilbage på en herlig dag på Øresund, som havde givet 45-50 torsk til os fire i båden. Vi fik ingen fisk over "målet" men Erik var tæt på med en fin "bidefisk" på 9,80 kilo.

På vej hjem i bilen kunne jeg veltilfreds tænke tilbage på dagen hvor jeg fik revanche på Øresund


Alle nyheder