Seneste Nyheder

1. afdeling af Klubmesteren, 08-04-2014

Så op randt dagen hvor vi skulle afholde 1. afdeling af vores populære Klubmesterskab – som jo køre over 4 afdelinger, fordelt med 2 afdelinger i foråret og 2 afdelinger i efteråret.

Til stor glæde var der flot tilmelding – 25 styk - til denne 1. afdeling – dejligt at mærke medlemmernes opbakning til den nye bestyrelse – og der var godt med repræsentanter i både senior-, pensionist- samt juniorrækkerne.

Allerede inden konkurrencen blev fløjtet i gang – kunne man mærke den intense stemning brede sig – da det viste sig at Flemming Eriksen og 2 juniorer havde sikret sig en af kongepladserne i åen – som den flerdobbelte klubmester Dan Rasmussen ellers havde udset sig. Det skulle senere vise sig, ikke at være så dårligt for Flemming!

Endelig lød startskuddet i vores dejlige Å – hvor hovedparten af deltagerne havde fundet sig en plads – og straks efter blev de første aborre landet. Det var igen medlemmer med levende småskaller – som havde det bedste aborrefiskeri – men det forhindre ikke vores pensionist Kurt Vedsmand i, at lande en flot aborre på orm, den vejede 1500 gram.

I løbet af konkurrencedagen blev der fanget godt med fisk – der var vist ikke et medlem som gik helt tomhændet fra dagen.
De 3 største aborre på dagen var alle 1600+ hvilket var dejligt at konstatere.
Der blev ligeledes dagen igennem landet nogle imponerende store skaller af medefiskerne.

Det var da også blandt medefiskerne af slaget skulle slås – og der var hård kamp blandt Birger Loop, Flemming Eriksen og Dan Rasmussen.
Da indvejningen var overstået stod det klart, at Dan endelig har fået noget kamp til sit hår, idet Birger Loop tog 1. pladsen, Dan blev nummer 2 , tæt fulgt af Flemming på 3. pladsen.
Og som det kan ses af den tætte stilling, er der lagt op til en fortsat spændende dyst om det samlede Klubmesterskab 2014.

I pensionist rækken blev Kurt Vedsmand vinder og Henning "Skippermi" Jensen blev nummer 2 og Otto Thaysen nummer 3.
Hos juniorerne vandt Mathias og Alexander blev nummer 2 mens Marcus tog sig af 3. pladsen.

Tak for en rigtig god dag til alle og vi ses til 2. afdeling den 12. april 2014.

Knæk og bræk fra Søren B.


Alle nyheder