Seneste Nyheder

Klubturen til St.Rosenbusk, 07-05-2014Lørdag d. 3. maj var det blevet tid til klubbens efterhånden traditionelle tur til Store Rosenbusk. Igen i år var alle 25 pladser udfyldt, så der var lagt op til en hyggelig tur i "putten", hvor vi havde lejet hele søen indtil kl. 15.00

Allerede da fiskeriet måtte startes kl. 06.00, var langt de fleste mødt op og havde placeret sig rundt om søen. Morgentågen lå over vandet, så man kunne ikke rigtig holde øje med de andre fiskere, men man kunne høre på plaskene og udbrudene rundt omkring, at der hurtigt kom fisk på land. Det var især nede i søens vestende, hvor juniorerne havde placeret sig, at der var gang i den og i løbet af kort tid, var der kommet 5 fisk på land.

Nu fik solen mere fat og den strålede fra en skyfri himmel ned over den spejlblanke sø, ikke de mest ideelle forhold til at overliste ørrederne i. Det blev da også noget vanskeligere at komme i kontakt med fiskene, det var stort set kun Mikkel som stod på "superpynten" som havde gang i fiskeriet. Der kom dog spredte fisk op rundt omkring og der var tale om fisk med en rigtig fin snitstørrelse.

I løbet af formiddagen blev der gået til den rundt om søen, for at komme i kontakt med de svære fisk. Det var her en fornøjelse at se vores særdeles aktive juniorer, som virkelig gik til den.
Det giver også en særlig stemning, når disse seje drenge og en enkelt pige, drøner rundt og skaber liv ved søen. Helt bestemt en positiv oplevelse.

Klokken 13 var der stop i fiskeriet og indvejning i den indlagte konkurrence, samt fælles spisning. Lone havde grillet pølser til den store guldmedalje og de blev indtaget med stor fornøjelse af de efterhånden sultne lystfiskere.

Efter spisningen var der præmie uddeling til de heldige, som var kommet i kontakt med de største regnbueørreder.

Resultatet blev:

Senior:
1. Steen Lyngsø 6,80 kilo
2. JørgenLaxøe 5,50 kilo.
3. Mikkel Christiansen 4,50 kilo

Junior:
Nadia Ejderskov 3,30 kilo.

Det blev endnu en herlig tur til Store Rosenbusk P/T. Der blev fanget ca. 25 ørreder, ikke helt så meget som forventet, men det skyldtes helt sikkert de svære forhold med høj sol og stille vejr. En stor tak til Søren og Lone for at stå for arrangementet og også en stor tak til alle deltagerne for den gode stemning.

OBS: Efter afslutningen måtte man selvfølgelig fiske videre og det var der flere som gjorde. Det kunne godt betale sig, for lige efter at vi havde spist vores pølser, fik vores junior Alexander et tungt hug, som resulterede i en flot fisk på 7,10 kilo. Senere på dagen fik Nikolaj Vindfeldt en flot fisk på 6,50 kilo, så de ihærdige fik deres belønning.


Alle nyheder