Seneste Nyheder

Massiv "græsser" til Ulrik, 11-07-2014

Ulrik og Thoke har endnu engang været på tur efter græskarperne. Denne gang var det Ulrik som trak det længste strå og kunne efterfølgende skrive en massiv "græsser" ind i fangstjournalen. Her er Thoke´s beretning fra turen:

Fiskeriet efter græskarper var bedst for Ulrik, men jeg fik også chancen. Jeg fik kroget en fisk, som desværre røg i et snag, hvorefter krogholdet røg.

Ulrik fik kroget en tung fisk, som først fulgte nogenlunde med ind, men herefter begyndte en meget aggresiv fight. Vi var helt sikre på at det var en almindelig karpe, men første gang den kom i overfladen viste en fin græsser sig. Herefter varede fighten endnu et kvarter, men til sidst kunne jeg løfte nettet omkring en fin fisk.

Under fighten havde vi skudt den til omkring 9 kilo, men nu kunne vi godt se at den også havde lidt mave og gættet blev hævet til 11-12 kilo, hvilket Ulrik var meget tilfreds med, da han aldrig tidligere havde fanget en græsser over 10 kilo. Vi blev dog lidt overraskede da vægten valgte at falde til ro på hele 14,48 kilo


Alle nyheder