Seneste Nyheder

DM titel til ISK juniorerne, 25-09-2014

Midt i september deltog ISK med et hold til DM i medefiskeri for juniorer. Drengene havde forberedt sig godt, så det var med en god fornemmelse i kroppen, at de satte kursen mod Kolding fredag eftermiddag. Her er Jesper´s beretning fra DM mesterskabet.

Fredag d. 12. september tog vi 5 drenge og 2 ledere afsted til junior DM i medefiskeri i Kolding.
Vi skulle fiske i 2 søer, Søgård sø og Bønstrup sø.

Vi ankom til Koldings klubhus hvor alle hold og ledere skulle overnatte. Fredag aften blev der ligeledes trukket lod om hvilken sø man skulle fiske i lørdag morgen.
Markus: sektion A – Jesper: sektion B – Mathias: sektion C og Alexander: sektion D.
I Bønstrup sø var der A og B og Søgård sø C og D.

Lørdag morgen var der morgenmad i klubhuset samt smøring af madpakke. Der var lodtrækning kl. 08:30 og vi fik: A2, B3, C6 og D4. Da vi ankom til søen havde vi 2,5 time til at sætte vores grej op, hvilket gav os mere ro til at pakke ud, men alligevel blev nogen af os en smule presset til sidst inden start.
I Bønstrup sø var det Flemming og Victor der var bankrunners hvor Hans var i Søgård sø. Under udpakningen og fiskeriet i Bønstrup sø var Victor til en kæmpe hjælp, og var lige så meget med til at fiskeriet gik som det gik.
Uden Victors hjælp er jeg sikker på at resultatet ikke havde været det samme, og jeg er sikker på at resten af holdet ville sige det samme.

Efter 1 dagen havde vi 2 x 1’ere, en 2’er og en 4’er hvilket gav os 8 point samlet efter den første dags fiskeri. Lå holdet 1’er og ledere samt fiskere var super glade. Udover at vi lå 1’er havde samtlige af os lært en masse af fiskeriet og helt sikkert blevet bedre medefiskere. Vi kom tilbage lørdag aften og skulle spise aftensmad, binde forfang, blande foder, dele agn op… Så vi kom igen senest i seng og vækkede alle de andre 
Lørdag aften var der ligeledes lodtrækning, og vi skulle skifte sø.

Søndag morgen havde vi ikke nær så lang tid til udpakning af grejet, men vi nåede det da til tiden. Anden dagens fiskeri i Bønstrup sø gav 2 x 1 til Mathias og Alexander, hvor vi i Søgård sø lavede 2 x 4, men dette var lige meget, for vi havde stadig vundet DM med 18 point samlet.

Ledere og fiskere var super glade over sejren og de mange trænings ture op til DM har helt sikkert hjulpet en masse.
Da vi kom hjem fra Kolding blev vi mødt af en masse klubfolk, forældre og venner, som var mødt op i klubben med pizza og sodavand for at fejre vores sejr.

På alle fiskere og Victors vegne, vil vi gerne sige tak for et super fedt DM og tak til vores ledere for at tage os med til Kolding.


Alle nyheder