Seneste Nyheder

5. afd af Medemesteren, 03-10-2014

Søndag den 21. sep. var der desværre igen kun mødt fem ivrige konkurrenter op til årets sidste afdeling af medemesteren. Men ikke desto mindre 5 fiskere der var top tændt på hvad Karret havde dem i vente denne dag. Der havde i dagene op til været pænt med skimmers og mindre brasen, så forventningerne var høje. Selvom man aldrig kan vide sig sikker med hvordan Karret fisker.

I forhold til årets samlede stilling var der ikke meget at gøre med 1. pladsen, da Dan skulle blive nr. 7 for at tabe den, lidt svært på en dag med 5 deltagere. Men 2. og 3. pladsen var endnu ikke afgjort, da Kenn på 3. pladsen med 10 point kun lå 2 point bag Kaspars 8 point på 2. pladsen.

Lodtrækningen blev fortaget og pladser blev fordelt med Posten på plads 1, Michael "Ballerup" på plads 2, Dan på plads 3, Kenn på plads 4 og Kaspar på plads 5. Altså sad 1.,2. og 3. lige ved siden af hinanden og kampen kunne begynde. I den efterfølgende udpakning blev talt og hygget, samtidigt med at der blev tændt op for en brag af en afslutning. Denne tænding blev dog ret hurtigt slukket af en massivt regnvejr 30 min. for start. Et regnvejr som ødelagte forberedelserne for en del af deltagerne.

Men konkurrencen kom igang, og Kenn lagde ud med ret hurtigt at fange et par pæne skimmers. Dan og Kaspar startede i midlertidigt ud med det ene problem efter det andet, knækkede stænger, ødelagte takler osv. Der skulle derfor gå næsten en time for først Dan og derefter Kaspar fik fisk i nettet. Dan fik dog hurtigt gang i et fint fiskeri, mens Kaspar kæmpede videre med møg på bunden og træer og buske bag ved. Fiskeriet forsatte med at bølge lidt frem og tilbage med et par fisk, en lille pause og så et par fisk mere. I takt med at Kaspars fiskeri går igang begynde Kenn så småt at få længere og længere mellem huggene. Så da det ser ud til at Kaspar er ved at overhale Kenn indenom strammer den gamle sig op og kroger en fin barsen. Halvvejs i konkurrencen har Michael givet op over for regn og svært fiskeri, og vælger derfor at pakke sammen. Dette bevirker at nu skal Kenn vinde og Kaspar blive nr. 4 for at Kenn kan blive samlet 2´er. I konkurrencen allersidste minutter er der godt med fisk på Kaspars plads og så sker det der bare ikke må ske, først går der ene tackle på 9 meteren i total kludder, så bliver 7 meteren sat i træet og reserven er også i kludder. Når men ud med feederen, den rammer bunden og der er hug med det samme modhug og kontakt til en lidt større fisk. Nu skal der fightes hurtigt for tiden er ved at rende ud fisken er halvt inden, da tiden er gået og Kaspar kan med ærgelse konstatere at denne bonus brasen ikke tæller med. Nu er det bare at vente og se om den vie have gjort et udslag.

Indvejningen kan starte og det bliver hurtigt klart at den samlede stilling bliver der ikke rykket på, da Michael jo som sagt er taget hjem og Posten har mistet de få brasen han havde fået på krogen ved netkanten. Så indvejningen starter hos Kaspar der med sin slutspurt har en vægt på 3,2 kg, Kenn er næste mand og kan indveje 3,75 kg, det vil sige at Kaspars bonus fisk ville have haft en afgørende rolle hvis den havde talt med. Sidste mand til indvejning er Dan, som alle er klar over endnu en gang i år er stukket fra os andre hiver vægt op på flotte 12,8 kg. Tilbage er så kun få pakket en gang driv våde fiskere sammen og komme op i klubhuset til en velfortjent grillpølse.
Over den herlige frokost bliver der talt om mangt og meget, dog mest om det nyligt foreslået forbud mod brug af levende agn.

Til slut vil jeg gerne takke alle deltagerene fra årets konkurrencer og håber jeg ser jeg alle igen til næste år. Samt nogle af alle jer andre, både jer der plejer at deltage og nogle af jer der ikke har været med endnu.

Resultat

1. Dan Rasmussen, 12,8 kg. plads 3
2. Kenn Kristensen, 3,75kg. plads 4
3. Kaspar Lohse, 3,2 kg. plads 5
4. Steen "Post", ingen indvejning plads 1
5. Michael "Ballerup" Hillingsøe, ingen indvejning plads 2

--
Tight lines

Kaspar Lohse


Alle nyheder