Seneste Nyheder

På søen med levende skaller, 12-11-2014
Forrige søndag havde Søren lokket mig en tur med på søen, hvilket ikke havde krævet den helt store overtalelse. Vejret var godt og vi havde dejlige sprællevende skaller i dammen. Godt at vi ikke mødte Minister-Dan og Forbunds-Verner.

Ved solopgang var vi fremme ved søen og efter at båden var blevet rigget op, gik det ud mod de udvalgte pladser. Vores skaller hørte ikke til de allerstørste, der var kun en 4-5 stykker i den gode ”paravanestørrelse”, men det var helt fint til en dag på søen.

Dagens første fisk stod Søren for, det var en rigtig fin fisk som havde taget en af de store skaller. Den bød på en fin fight i det varme vand, som her i november stadig er 12 grader. Efter at fisken havde været en tur i vejeslyngen, kunne vi konstatere at dagens første hug havde resulteret i en flot gedde på 9,45 kilo.

I løbet af formiddagen kørte fiskeriet ganske godt, på trods af at det var meget få fisk vi så på loddet. Vi så stort set ingen fødefisk og kun meget få enkeltfisk i løbet af dagen.

Eftermiddagen forløb lidt mere stille og roligt, der var ikke rigtig gang i fiskeriet og der var efterhånden også kun de mindre skaller tilbage, helt klart noget som afspejler sig i størrelsen på de fangede.

De vi fortøjrede båden ved broen da solen gik ned, kunne vi dog se tilbage på en fornøjelig dag på søen som havde givet ca. 15 gedder og et par fine sandart.


Alle nyheder