Seneste Nyheder

Rasmus på Sorø sø, 08-04-2015
Rasmus Petersen havde sat sig for at prøve Sorø sø, som ISK jo har fået fiskeret på, så turen gik mod sydvest en dag sidst i marts.
Her følger Rasmus´beretning fra turen:

Jeg havde sat mig for at teste en af de nye søer som klubbens samarbejdsaftale har åbnet op for, nemlig Sorø sø

Sammen med Jesper satte jeg kurs mod søen kl. 5 lørdag morgen. Vi fik hurtigt båret grejet ned i båden og kom på vandet. Der var ikke andre på søen så vi havde den helt for os selv, indtil videre.

Vi vidste ikke hvor det var bedst at starte, men efter at have studeret kortet over søen, fik vi lagt en plan. Efter den først time havde der stadig ikke været et eneste hug, og det var også kun sparsomt med fisk vi havde set på ekkoloddet.

Det afgør sagen, vi sejler videre over i et af de andre områder vi havde udset os. Vi har ikke fisket længe før Jesper får dagens første hug og kort efter lander dagens første gedde. Efter gedden er sat ud igen, skynder vi os at få vores agn i vandet igen.

Fulde af forventning fisker vi videre. Der går ikke længe inden der er hug igen og denne gang er det min tur til at lande en flot gedde. Vi fanger yderligere én fisk i området, inden fiskeriet går i stå.
Efter en periode uden nogen hug, vælger vi at sejle videre.

Vi har sejlet nogle timer og eftersom vi kun har et batteri med, laver vi lige et batteritjek. Der var ikke meget tilbage at give af. Alligevel beslutter vi os for at tage en sidste tur over i det område der tidligere på dagens havde givet fisk. Skal vi så ende med at ro tilbage til bådebroen, er der ikke noget at gøre ved det.

Da vi sejler gennem området en sidste gang er der hug igen og det viser sig at være dagens største fisk.
En rognfyldt madamme på 4,60 kg. Dejligt at det gav pote at prøve en sidste gang inden vi sejler ind.

Det er begyndt at blæse op og vi var godt tilfredse med, at have satset på at starte fiskeriet tidligt.

Det blev til 4 gedder i alt og en dejlig tur på vandet.


Alle nyheder