Seneste Nyheder

Forårskonkurrencen, 15-04-2015
I lørdags var det så årets forårs konkurrence, der samtidig tæller som 2. afdeling af klubmesterskabet, som løb af stablen. Der var i alt 16 medlemmer som havde droppet at sove længe denne lørdag og som i stedet mødte op ved klubhuset i den flotte morgensol.
Efter et stykke brød og et par kopper kaffe, fordelte deltagerne sig i området. En lille gruppe valgte at gå i ”Karret”, mens resten gik over til St. Vejleå.

I St. Vejleå var der aborrer med det samme, ikke de i voldsomme mængder, men dog så mange at det var sjovt. Der var ikke tale om de store trofæfisk, men fisk op til 900 gram.
Der var også nogle som satsede på fredfiskene, idet det jo er 3 fisk af hver art som kan indvejes til klubmesterskabet. Der kom dog ikke fisk på foderet med det samme, så det var med at væbne sig med tålmodighed.

De som havde valgt at fiske i Karret, blev belønnet for deres sats. Her kom der efter lidt ventetid gang i de større fisk. Det var ikke fordi der var rigtig mange, men størrelsen var til gengæld fin.
Der kom flere aborrer over kiloet, med en topfisk på 1,625 kilo til Søren B. Hansen og flere flotte brasen, hvor Andreas Andersen fik den største på hele 3,125 kilo.

Kl. 13.00 sluttede fiskeriet og der var efterfølgende frokost til de deltagende og præmieuddeling til de dygtigste på dagen. Frokosten bestod af nygrillede ”stadionpølser” med det hele, så der var med garanti ingen som gik sultne hjem.

For at fuldende det hele, så blev årets udsætning af ørreder foretaget efter fiskeriet, så det var en superdag med både fint fiskeri, spisning, underholdning og et rigtigt hyggeligt samvær.

Resultaterne fra dagen:

Senior:
1. Dan Rasmussen 10,975 kilo
2. Søren B. Hansen 5,825 kilo
3. Steen Lyngsø 5,625 kilo
4. Kaspar Lohse 5,495 kilo
5. Andreas Andersen 4,875 kilo
6. Flemming Eriksen 3,650 kilo
7. Steen ”Post” 2,575 kilo

Pensionist:
1. Otto Thaysen 1,425 kilo
2. Carsten Rolsted 0,700 kilo

Junior:
1. Mathias Jensen 1,300 kilo
2. Viktor Eriksen 0,625 kilo

Den samlede stilling efter de 2 første afdelinger kan ses under ”Konkurrencer” her på siden.Alle nyheder