Seneste Nyheder

Parmede stævnet, 29-06-2015Kristoffer var med fra sidelinjen disse dage og han har skrevet denne beretning fra stævnedagene:

ISHØJ OPEN.

Det hyggelige dog stadig seriøse arrangement Ishøj open er nu veloverstået. Medestævnet arrangeret af Ishøj Sportfiskerklub startede tidlig Lørdag morgen. Dog dukkede de fleste hold op allerede dagen før for at snakke taktik og blande foder. Svenskerne især havde ikke andet end brasen på hjernen.

Lørdagen startede med morgenmad i klubhuset efterfulgt af lodtrækning af pladser i søen. Der var dukket hele 13 hold op og stemningen var i top. Michael Hansen og Birger fik en fin lodtrækning i form af kantpladsen nummer 1. Dan Rasmussen og Ole Gregersen tog sig af standplads nummer 3. Kenn & Jimmi tog sig kært af plads nummer 5 mens Flemming Eriksen og Kaspar Lohse tog sig at plads nummer 8. Stævnet skulle skydes igang kl 10.00 men grunden dårlig infrastruktur blev stævnet udskudt 20min for at få alle mand på plads. Heavy betting startede 10.15 og der blev hurtigt håndfodret op til pole mens man kunne høre de tunge plask fra den ene feeder efter den anden ramme sin foderplads. Vinden for forholdsvis hård.
Dan og Ole fik allerede indenfor den første time 2 fine brasen i keepnettet. Dog viste det sig at det skulle blive svært, rigtigt svært. Det var tyndt med fisk selv inden på polestangen vidste det sig at være svært over hele linjen. Der skulle koncentration til for at få de nødvendige kilogram i nettet. Mange pladser fik ingen brasner og flere fik kun skimmers. Da fiskeriet sluttede kl.15.20 startede vejeholdet på plads 13 hvor Mark og Tim stod. Det vidste sig at være PLADSEN idag da de samlet kunne trække vægten ned til 20,74 kg hvilket stadig ikke er ret mange kg i søen. De havde dog udelukkende brasen i nettet med en håndfuld skaller. Vægten gav hurtig genlyd ned gennem søen og det blev hurtigt lagt fast at de var dagens vindere.
Dan og Ole fik en andenplads da de havde mange fisk i nettet, de havde sammenlagt 13,90 kg i nettet. Svenskerne Lasse og Magnus som stod på plads nummer 4 kunne samle sig sammen til en 3. Plads med 12,54. Dyv og Birger havde 7,04 kg, Flemming og Lohse havde 5,32 mens Kenn og Jimmi havde 3,84 kg.

Dagen sluttede i klubhuset hvor grillen blev startet op. Selvom fiskeriet havde været sløjt var stemningen i top. Flemming grillede en halv side varmrøget laks og nogle voldsomt gode tunbøffer. For det ikke skulle være nok, sluttede Birger af med nogle store møre halvkilos T-bone steaks. Mørket faldt på og folk gjorde klar til efterfølgende dags fiskeri.

Søndag blev der trukket lod. Kantpladsen fra dagen før trak først så de ikke igen kunne trække en kantplads. Efterfølgende hold trak lod og tog kursen mod søen. Fiskeriet startede kl. 09.00 for at skulle slutte kl. 14.00. Fiskeriet var også svært og fiskene huggede meget forsigtigt. Brasnerne udeblev også søndag så det hele skulle afgøres på skallerne. Polefiskeriet kørte godt for de fleste hold, men efter 3 timers fiskeri døde fiskeriet fuldstændig på samtlige pladser.

Søen var meget saltholdig og det holdte sansynligvis fiskene fra at ville indtage føde. Dog har de første 3timers fiskeri givet godt i posen hos de fleste hold så gennemsnitsvægten pr. hold var højere søndag end Lørdag.

Tilbage i klubhuset blev de 2 dages fiskeri slået sammen til en totalvægt og 1. Pladsen gik til Mark og Tim. Dan og Ole fik holdt sin andenplads blot 1,74 kg (en enkelt brasen) fra 1. Pladsen. 3. Pladsen gik til svenskerne Lasse og Magnus. Der blev uddelt nogle flotte præmier samt pengepræmier til nummer 1, 2 og 3. Desuden var der præmier til top 7!
A
lt i alt et fedt og hyggelig arrangement!


Alle nyheder