Seneste Nyheder

Rasmus´stør debut, 21-07-2015


Som så mange andre har jeg benyttet noget af sommerferien til at fiske. En af turene var efter stør. Jeg havde haft min Stør debut en uge tidligere, hvor det kun var blevet til en enkelt Stør på omkring 5,5 kg.
Det var en fed fight og jeg var frisk på at prøve kræfter med nogle større fisk. Derfor var jeg taget afsted på endnu en eftermiddags tur.

Der var højest gået 10 minutter fra jeg var startet på fiskeriet, før bidmelderen hyler. Jeg er straks over stangen og den er god nok, der er fisk på. Det er en stor fisk og den kæmper rigtig godt og tager mange gode udløb. Da fisken endelig ligger i nettet er lettelsen stor. Det er en stor fisk og vægten viser da også 14,85 kg. Dejlig start på fisketuren, det lover godt for resten af dagen.

Herefter mister jeg desværre et par fisk i træk og ændre derfor lidt på tacklet. Herefter går det bare fremad og jeg fanger yderligere en del flotte fisk.

Dagens sidste Stør var også den bedste fight og den tog et par meget lange udløb på langs af søen. Heldigvis var der ikke så mange ved søen, som jeg kunne forstyrre. Efter en god og lang fight fik jeg ladet støren, en flot fisk på 11,80 kg.

Det kræver ikke det store at komme i gang og det hele kan købes i Sports Dres.

Husk at sætte dig ind i reglerne for den sø du skal fiske i, da disse varierer fra sted til sted.

Rasmus Rye Petersen


Alle nyheder