Seneste Nyheder

ISK til junior-DM i mede, 26-09-2015Hermed en beretning fra Junior-DM i medefiskeri som ISK`s junior afdeling deltog i. Jacob som var en af lederne på turen fortæller lidt om weekenden, hvorefter Nikolaj fortæller om hans oplevelser:

ISK juniorafdeling stillede i Weekenden 12 - 13. september 7 drenge til junior DM i medefiskeri i Sorø. 1 helt hold fra ISK bestående af Mathias - Alexander - Marcus - Nikolaj L og reserve og bankrunner Victor, samt Nikolaj J der stillede op for OSK og Martin der stillede op individuelt.
Under ledelse af en stor flok juniorledere med Flemming, Hans og Jacob som de styrende kræfter og med stor hjælp fra Mikkel og Søren der som altid var leveringsdygtig i udstyr og taktik.

Fredagen startede med at få styr på tropperne, Jeg selv skulle hente Nikolaj og Marcus som kom fra Aalestrup naturefterskole I det nordjyske, De skulle hentes på Slagelse station, herefter kørte vi til Sorø, hvor vi skulle mødes og overnatte begge dage. Der var allerede gang i den da vi ankom ved 20.00 tiden. Der skulle blandes foder efter Flemmings opskrift, herefter skulle vi have styr på agn. Hvide og røde maddiker skulle sis og deles I lige store portioner, herefter skulle vi have styr på orme og majs både gule og røde.
Det blev sent inden vi kom I seng og der var nok et par af gutterne der havde en lidt sommerfugle I maven.

Tidligt op næste morgen. Hans kørte efter brød til folket og Flemming lagde en plan med taktik og gode råd. Drengene blev delt I to. Det ene hold blev kørt til Tuel sø og det andet til Pedersborg.
Drengene kæmpede selv om det var svært. Da dagen var om konstaterede vi, at vi lå på første pladsen, stemningen var høj og vi var lidt oven på.

Dagen efter viste det sig dog, at der var andre hold, der havde styr på det med medefiskeri da dagen var omme måtte vi se os overhalet af Browning, der rykkede på anden dagen. Men det endte med en flot sølvmedalje til ISK holdet kun slået af Browning med sølle 2 point. Nikolaj J fik en flot bronze sammen med 3 drenge fra OSK. Martin fik set hvordan det var at være med til DM.
En fantastisk weekend hvor drengene igen repræsenterede ISK på bedste vis.
Stort tak til Sorø for lån af klubhus

Nikolaj Aaby Jensen
Mit første DM I medefiskeri
Dm i mede har været en god oplevelse for os juniorer. Vi har lært om alt det arbejde der ligger bag det, fx at når man skal blande foder, må der hverken være for meget eller for lidt vand, for ellers bliver det noget som ikke er optimalt når du er i gang med at fiske. Vi lærte også hvor meget foder man bruger. Det dur ikke at have for lidt foder og agn, som er orm osv. Også fællesskabet omkring DM har været godt. Det har været en rigtig god oplevelse for os, som var med for første gang, men også for de andre. Det har været en rigtig god og lærerig tur. Tak til alle lederne for den gode hjælp og opbakning, så vi bliver bedre og har lyst at fiske DM igen næste år.


Alle nyheder