Seneste Nyheder

Steven på tur, 18-01-2016Jeg har været et lille smut ude for Danmarks grænser, og selvfølgelig skulle der også fiskes lidt.

Jeg havde hjemmefra gjort mit arbejde for at finde steder hvor der var mulighed for at fiske.

Jeg er godt og vel lige ankommet til hotellet, og booker selvfølgelig med det samme en fisketur, ved en fiske camp jeg har fundet frem til hjemmefra.
Jeg vælger at tage på tur d. 24. december, for at give mig selv den lille julegave.

Jeg bliver om morgenen d. 24 december, hentet af en guide fra fiske campen, og afsted med mig, jeg er spændt som en bue og alting sitrer i mig, jeg har næsten ingen søvn fået, pga. jeg har været så spændt.

Jeg har derhjemmefra undersøgt hvilken slags arter som der går i søerne, og har jo sat et par krydser ved dem som jeg virkelig godt kunne tænke mig at fange, alligator gar, arapaima, giant siamise carp, catfish, redtail, mm.

Det første jeg gør klar da jeg ankommer til pladsen, er selvfølgelig stængerne, og dette skulle vise sig hurtigt at give resultat, da der hurtig er snap, jeg når faktisk ikke engang at sætte mig ned før at den første stang kører, dette viser sig at være en arapaima, og den er simpelthen så flot den fisk, jeg er så lykkelig, sikken en start, jeg kunne ikke have drømt om mere.
Og det skulle vise sig kun at være en start, dagsordenen var lagt, og igennem hele dagen skulle man konstant være over stængerne, for de var virkelig i hugget, alle arter.

Jeg har slet ikke tal på hvor mange fisk jeg fik juledag, men omkring de 30 stk, og ligeså mange mistet, især pacu'en var glad for at skære forfanget.

Det lykkes mig på dag et at lande næsten alle de arter jeg havde sat kryds ved hjemmefra, dog pånær mekong mallen, og snakefish.

Men det lykkes mig dog at lande en alligator gar, og det er klart en af mine drømmefisk som der nu er sat flueben ved.

Jeg blev kørt tilbage til hotellet af min guide om aftenen, og kunne gå en dejlig juleaften i møde, med drømmefiskeri og så i selskab med min højt elsket familie, den bedste jul nogensinde vil jeg sige.
(Jeg bookede selvfølgelig med det samme endnu en tur, man er vel passioneret.)

Det var den samme turnus igen, på tur 2, ingen søvn, top spændt og så KLAR.

Denne tur var lidt anderledes, der var slet ikke lige så mange fisk oppe at vende, men til gengæld var de langt større.

Jeg havde indfundet mig på min plads og var selvfølgelig igang med det samme, der skulle fiskes igennem.

Som sagt var de mere træge denne dag, men jeg nød det så meget.
Sol, fiskeri og måske en lille kølig, jeg levede livet fuldt ud.

I løbet af formiddagen fik jeg en redtail, og de er altså så underholdende, de moser rundt, og der er fuld fart på, det er klart gået hen og blevet en af min favorit fisk, den fight de leverer er så intens og hidsig.
Lige noget for mig.

Da dagen var slut, var det lykkes mig at lande nogle rigtig pæne fisk, bla. en arapaima på Ca. 30 kg og en redtail på de 15 kg.
Så endnu en fantastisk dag var ovre, og jeg skulle lige hjem og fordøje de oplevelser jeg havde fået denne dag.

Mvh. Steven TWO.


Alle nyheder