Seneste Nyheder

Ny storgedde til Steven, 28-02-2016

Så har Steven Sander Jensen været på de salte vover igen efter gedder. Denne gang i et forrygende blæsevejr, men med en superfisk som resultat. Her Stevens makkers beretning fra fangsten:

Vejret var hårdt, rigtig hårdt da vi sejlede ud for at prøve lykken. Det var bestemt ikke for folk med hang til søsyge. De blæste med stormstyrke, supleret med regnbyer og hagl. Pænt plat!

Steven havde lavet en aftale med Jimmi (saltwaterpikefishing.dk/) om en tur i hans båd, mens vi andre var fordelt lidt hist og pist i andre både.

Vandet var godt grumset og det gjorde fiskeriet ret svært, i det meget oprørte vand. Vinden og bølgerne gjorde fiskeriet med jerkbaits svært, idet følingen røg sig en tur. Noget der tilgengæld virkede rigtig godt var Wingman shad'en fra Eastfield Lures.

Denne agns meget livlige gang, og vuggen var nok til at sende vibrationer ud til fisken og få den til at hugge.

Steven stod og kastefiskede lidt, mens båden langsomt drev. Hastigheden på drevet, var sat af kaptajn Jimmi, der kompenserede for vindskub og bølger. Båden drev med en perfekt hastighed til at kunne affiske områder imens.

I et langt kast på det tunge grej, lander denne håndlavede succes agn med et plask i vandet. Der bliver rullet stille ind. Stille og monotomt, idet bølger og vindens påvirkning på linen nok skulle give agnen en varrieret gang i vandet.

Et godt stykke ud mærkede Steven et resolut ryk i stangen. Agnen var indhaleret! Først var den vægtløs og så blev der trukket! Der var ingen tvivl om at fisken var større end gennemsnittet og at den helt sikkert godt selv vidste hvad den ville!

På det relativt lave vand var en intens fight nu i gang, og Steven stod det bedste han har lært med koncentrationen på et max!

Efter nogen tids tovtrækkeri var fisken klar til landing. Jimmi, der til dagligt er guide landede ugen nogen problemer den 1.2 meter lange og 14.150kg tung gedde i nettet!

Fisken var sikret! Der høje skrig og hyl både fra storfangerbåden, men i den grad også fra de andre nærtliggende både, der havde overværet en noget speciel oplevelse!

Steven der nu havde slået sin PR med næsten et halvt kilo, stod helt euroforisk og kiggede på den fisk han nu skulle fotograferes med!

Der er ingen tvivl om at en fisker der prøver sådan noget, ved hvordan det føles!

Der skal lyde et KÆMPE tillykke med fisken til Steven!!

Agnen var naturligvis en Eastfield Lure og modellen Wingman! Svensk håndlavet agn til billige penge!!!


Alle nyheder