Seneste Nyheder

1. afd. af klubmesterskabet, 04-04-2016

Lørdag d. 19 marts afholdte vi årets første afdeling af klubmesterskabet. Man skulle tro at folk vidste hvordan fiskeriet ville udarte sig, for antallet af fiskere var mildest talt i den lave ende. 3 pensionister, 5 senior og ingen juniorer dukkede op.
Seniorerne tog det ene hjørne ved slusen og pensionisterne det andet. Der var blevet bestilt rejer fra det mørke Nordjylland og fanget skaller til Aborrefiskeriet! Da klokken rundede 07.00 blev de første stænger sat og forventningerne var i top.

Dan Rasmussen startede med at fodre en plads op til de tunge brasen som ville give godt med point. Det viste ikke at være en dum idé, idet han inden for kort tid havde 3 store brasen samt 2 skaller til indvejning. Indenfor den første time havde Birger ét hug fra de svære aborrer som han desværre missede.
Fisken stod helt stille i dybet i nogle sekunder for derefter at afkroge sig selv.

Det viste sig at der skulle kæmpes for overhovedet at få 3 aborre til indvejningen! Morten og Andreas kom lidt senere til fiskepladsen. De fik at vide at fiskeriet var rigtigt svært men Andreas valgte alligevel at søsætte en skalle. Han krogede i første kast en grov aborre som leverede en god fight. Det viste sig at være dagens største aborre på hele 1580 gram! Desværre fik Andreas heller ikke flere fisk denne dag.

I mellemtiden havde Dan og Kristoffer rokeret, så Dan overtog pladsen fra Kristoffer og omvendt. Kristoffer havde ikke fanget en eneste fisk de første par timer. Han fik dog hurtigt gang brasenfiskeriet som dog også huggede meget forsigtigt. Han brugte et par timer på at fange 3 gode Brasen over 2 kg. Det viste sig at være en god idé at satse lidt på medefiskeriet da han ikke kunne indveje en eneste aborre da dagen var omme. Alligevel gav de 3 brasen Kristoffer en fin 2. Plads.

Seniorerne havde 15-20 minutter hvor aborrerne huggede og der faldt også et enkelt dobbelthug i denne hugperiode. Ellers var rigtigt langt imellem fiskene. Søren H. Satsede 100 % på aborrerne og prøvede på skift en skalle og en reje. Han kunne da dagen var omme, da også indveje sine 3 aborre men var bestemt ikke tilfreds med fiskeriet.

Fiskeriet var på ét døgn vent fra virkeligt godt fiskeri med 90 aborre til 3 mand hen over et par timer, til ekstremt ringe fiskeri med ca. 15 aborre til 5 mand til klubmesterskabet.
Pensionisterne kunne allesammen også indveje aborre. Så selvom fiskeriet var svært kunne alle indveje fisk!

Selvom fiskeriet var svært og mandtallet lavt - var det ekstremt hyggeligt! Andreas og Morten fiskede side om side med deres fædre og det var indforstået, at der skulle være plads til alle på det ene slusehjørne.

Kristoffer


Alle nyheder