Seneste Nyheder

Klubturen til "Busken", 12-04-2016

Lørdag d. 2. april havde Ishøj Sportsfiskerklub tur til St. Rosenbusk. Vi havde lejet hele søen, hvilket giver en dejlig stemning og så kan vi selv bestemme hvor mange vi vil være.

Der var 25 medlemmer tilmeldt, som der også er plads til på turen, og da vi startede fiskeriet kl. 06.30, var der allerede mødt 17-18 personer op.
Det er også bare med at være der tidligt, idet der ofte er bedst gang i fiskeriet den første times tid.
Dette var også tilfældet denne dag og der kom flere fisk op rundt omkring i søen.

Som så ofte før, så blev fiskene mindre villige efter den første time. Nu skulle der kræses lidt mere for dem, så et bombadaflåd med en flue eller ”powerbait” var et godt valg.
Det gav da også bonus flere steder, men fluen/baiten skulle dog fiskes langsomt, men så er der heller ikke noget som slår dens effektivitet til de træge fisk.

De næste timer blev brugt på både fiskeri og hyggesnak og formiddagen gik hurtigt. Vi fiskede til kl. 13.00, hvor der var afslutning på dagens hyggekonkurrence og fælles frokost med grillpølser.
Her blev dagens resultat gjort op og der var fanget fint med fisk. Dagens ”topscorer” blev Steen med 7 landede fisk.
Dagen største fisk blev fanget af Mikkel, det var en flot regnbue på 6,78 kilo. Steen fangede den næststørste på 6,09 kilo, mens Thoke fulgte efter på 3. pladsen med en fisk på 5,97 kilo.

Tak til alle for en hyggelig dag i ”Busken”


Alle nyheder