Seneste Nyheder

Klubturen til Roskilde Fiskeland, 05-06-2016
I år havde vi som noget ny en overnatningstur efter karper, stør og maller på programmet. Der var godt med tilmeldinger og selvom der kom en del afbud op selv turen, kunne vi mønstre fiskere til 9 pladser. Dejligt at se at der både er plads til koner, børn og hunde, på sådan en tur.

Vi får trukket lod om pladser og får fordelt os rundt om søen. Jan er den eneste der vælger at fiske ovre på langsiden (det skulle senere vise sig at være et godt valg).

Thoke lægger hårdt ud og har hurtigt den først karpe i nettet. Han stopper i midlertidig ikke her og inden for kort tid har han fanget de først tre karper. Godt gået.

Senere på dagen får Hans en rigtig flot karpe på den rigtige side af 11,55 kg. Senere på eftermiddag er der melding om at Thomas har fanget en karpe på hele 16,4 kg.

I løbet af aftenen råber Jan efter assistance og Steen løber over og hjælper med at lande og veje Jans fangst. Det er en flot stør på 20,3 kg. Mens Steen er ovre at hjælpe, er der selvfølgelig hug på den ene af hans stænger. Mens Steen løber tilbage, fighter jeg fisken, men det er desværre med fisken som vinder og Steens løbetur tilbage er forgæves.

Natten i vores lejer forløber ikke uden dramatik. Steen har sit at se til med en del diamantstør, som gerne vil på tværs af vores liner. Selvom Niels er kommet over for at hjælpe, ender det med en del linekludder, som bliver gemt til det bliver lyst.

Da vi vågner får vi hurtigt de kludrede tackler i vandet igen og vi er så heldige at fange et par fine fisk, mens vi spiser morgenmad. Der bliver fanget nogle fine fisk i løbet af morgenen, ikke mindst Michaels flotte karpe på 13,9 kg.

De fleste har været rundt og snakke, og der er altid en hjælpende hånd indenfor rækkevidde.

Der er blev fanget mange flotte fisk. 13 karper blev er det
blevet til, med flere over de 10 kg. Der er også fanget mange stør, med rigtig mange fisk over 10 kg. Desværre har vi ikke fanget nogen af søen maller, men de skal jo også lige vende sig til søen.

Søndag da alle er færdige med at pakke, samles vi til præmieoverrækkelse, får fortalt de sidste fiskehistorien og sagt tak for denne gang. De præmiegivende fisk er fordelt således:

Karpe konkurrencen
1. 16,4 kg – Thomas Jørgensen
2. 13,9 kg – Michael Holm

Stør konkurrencen
1. 20,3 kg – Jan Dehli
2. 20,2 kg – Niels Ottsen

Personligt var jeg godt tilfreds med fiskeriet og min nye PR stør på 17,3 kg.

Tak til alle for en rigtig hyggelig tur. Også tak til alle de ISK’ere der kiggede forbi lørdag og søndag for at snakke og høre om fangsterne. Tak til Marlene for den gode kage.

Knæk og bræk
Rasmus Rye


Alle nyheder