Seneste Nyheder

Makrelturen, 07-09-2016Klubbens makreltur d. 2. september er fuldt booket. Der meldinger om gode fangster og stemningen er i top da vi sejler ud fra Helsingør med Fyrholm.
Første stop er ikke langt fra havnen. Der bliver landet en del hornfisk, men der kommer også nogle makreller i båden. Makrellerne står dybt og er ikke så lette at lokke.

Vi tager endnu et kort stop, inden turen går videre mod Hven. Da Lars har fundet et godt stop, får vi ordentlig gang i de store mænger medbragt rubby dubby. Det får for alvor gang i makrellerne og efterhånden som rubby dubbyén begynder at spredes går de helt oppe ved overfladen og man kan se når de tager agnen.

Fiskeriet er helt i top og timerne flyver afsted, mens der bliver landet stribevis af flotte makreller. Fiskeriet har været så godt hele formiddagen, at flere har svært ved at komme rigtig i gang igen efter frokosten.

Det gode fiskeri forsætter og der bliver landet flere flotte og store fiske, med de største omkring 900 g. Først da vi begynder at løbe tør for rubby bubby bliver der længere mellem makrellerne.

På vej mod havn bliver der dagens fangster talt sammen og der er fanget et sted imellem 800 og 900 makreller. Det er jo imponerende, specielt når man tænker på at der ikke er blevet fisket for fuld kraft efter frokost.
Jeg tror de fleste af os har lært en del om makrelfiskeriet i dag, som vi kan bruge næste gang der skal fiskes makreller.
Vi oplevede makrelfiskeriet fra sin bedste side og jeg tror det er en tur de fleste vil huske længe efter.

En stor tak til Dyv og Flemming der har lagt et stort arbejde i at lave rubby dubby til turen.

Knæk og bræk
Rasmus


Alle nyheder