Seneste Nyheder

P/T Kursus, 20-04-2017

De seneste to tirsdage har vi afholdt et P/T kursus i ISK. Vi startede i klubhuset d. 11. april, hvor vi havde fået Michael Pedersen, som er en virkelig kapacitet inden for dette fiskeri, til at komme ned i klubhuset og fortælle om fiskeriet.
Han gennemgik på bedste vis alt omkring fiskene, fiskeriet, teknikkerne og en masse andet omkring P/T fiskeriet.
Her var der mange guldkorn at hente og der var mange som blev noget overraskede over hvor langsomt der egentlig skal fiskes og hvordan agnen fiskes på den mest optimale måde.

Den 18. april var det så blevet tid til at få omsat teorien til praksis, så denne aften mødtes vi i Simons P/T kl. 17.00, hvor Michael igen var til stede og kunne hjælpe og vejlede.
Her havde Simon stillet børnesøen til vores rådighed, idet denne er meget klarvandet og man derfor tydeligt kan se agnen når teknikkerne bliver demonstreret. At der også er fisk i denne sø, det fik deltagerne hurtigt at mærke da de selv fik lov til at fiske her og prøve det lærte i praksis. Det er primært mindre fisk som er i denne sø, men der blev der taget et par stykker over de 4 kilo, så der var fleks på klingen og en enkelt deltager fik endda sin første ørred nogensinde denne aften.

Det var et par rigtig fine aftener i Michaels selskab, han ved hvad han snakker om og han vil meget gerne lære fra sig, så vi er helt sikkert blevet meget bedre rustet til de kommende P/T ture.

Det skal lige nævnes at Simon efterfølgende donerede hele beløbet som vi havde betalt for at benytte hans sø, til årets udsætninger af ørreder i Køge Bugt. Et flot initiativ af Simon.


Alle nyheder