Opdatering vedr. CoViD19 og ISK

Opdateret 7/6 2020

Som det ser ud lige nu, bliver foreningslivet umiddelbart åbnet d.8 juni 2020 fra regeringens side.

Dvs. Hvis alt går som ønsket, giver regeringen d.8 juni, kommunen lov til at åbne op for foreningslivet i Ishøj kommune.

Herefter er det op til kommunen at vurdere i hvilket omfang der skal åbnes op.

De sidste par gange er der gået mindst 2 dage før kommunen har meldt ud efter regeringens udmelding, så vi kan med stor sandsynlighed sige at klubben IKKE åbner op d.8 Juni 2020.

Vi er stort set i daglig kontakt med kultur og fritid for tiden, så vi er godt orienteret om situationen, og af samme grund kan melde meget hurtigt ud til ISKs medlemmer.

Når vi melder ud om den faste åbningsdato, sender vi informationen ud på hhv. Facebook, Hjemmesiden, og til klubbens medlemmer på mail.

Her vil det fremgå i detaljer hvordan vi skal forholde os, når vi er i og omkring klubhuset. Før denne udmelding foreligger, er der IKKE adgang til klubhuset.

NB! Når tiden kommer, vil vi gerne minde folk om, at ALLE inden de går ind i klubhuset, benytter de opsatte håndsprit dispenserere der er monteret til venstre for indgangsdøren. Samt generelt holder en god håndhygiejne under opholdet, nyser/ hoster i albuen, undlader at møde op hvis man føler sig sløj osv.

K&B

Mvh.

Bestyrelsen.

———————-

Opdateret d. 10/5-2020

Vi afventer nu en udmelding fra Ishøj kommune vedr. nye retningslinjer. Umiddelbart virker det ikke som om der er de store ændringer på vores område. Vi kommer med en ny opdatering når vi her en af dagene får en udmelding fra kommunen.
Dvs. Der er stadig INGEN adgang til klubhuset. Ophold omkring klubhuset er tilladt dog Max. 10 personer.

Det er tilladt at være over 10 personer i st.vejleå hvis fordelingen er jævn over hele åen.

Bådudvalget er nu stort set færdige med klargøringen. Resultatet er ikke mindre end fantastisk. Trollingbåden er virkelig blevet fin, og pensionistjollen ligeledes.

Indtil videre er der desværre ikke adgang til bådene, så længe der ikke er adgang til klubhuset.
Vi havde håbet på en åbning her efter den 10. maj, men det ser ud til at vi må vente lidt endnu.

Indtil videre er det muligt at booke en alubåd, kontakt Formanden for booking.

Der vil i næste uge blive monteret sæbe og håndspritdispensere i klubhuset. Brug dem flittigt når der engang bliver åbnet op. Der kommer også instrukser og plakater fra kommunen vi sætter op, så alle bliver mindet om god hygiejne ved ankomst.

Der sker meget lige for tiden, fremover kan situation ændre sig fra dag til dag, så denne status er på ubestemt tid, og er gældende til næste udmelding fra bestyrelsen.

Har man nogle spørgsmål er man velkommen til at kontakte bestyrelsen eller det respektive udvalg.

Mvh.
Bestyrelsen.