Derfor skal du være medlem af Ishøj Sportsfiskerklub!

 

 1. Fordi Ishøj Sportsfiskerklub i løbet af godt 40 år, er blevet en af de største og mest aktive fiskeklubber på Vestegnen.
 2. Fordi vores medlemmer fanger mange og store fisk, der
  er faktisk flere af vores medlemmer som er indehavere af danske rekorder. Præstationer 2019: EM Guld vinder i havfiskeri England – DM Bronze og Sølv vinder i medefiskeri i hhv. individuelt og Hold – DM Sølv vinder i havfiskeri individuelt Øresund – Team ISK DM Sølv vinder for hold Øresund.
 3. Fordi vi selvfølgelig også har medlemmer, som bare hygger sig med fiskestangen og glæder sig over en mindre fisk, eller bare det at være ude.
 4. Fordi du kan dyrke hyggeligt samvær og udveksle erfaringer med andre sportsfiskere.
 5. Fordi vi dyrker kystfiskeri, trolling, P/T fiskeri, specimen-, flue-, konkurrencemede- og havfiskeri, så det er altid muligt at støde på en ligesindet.
 6. Fordi vi har klubture til mange forskellige fiskevande, f,eks havture på Øresund, ture på de sjællandske søer, Put/Take ture og weekendture til forskellige fiskevande.
 7. Fordi vi har en masse arrangementer i og omkring vores dejligt beliggende klubhus ved St.Vejleå, f.eks Sankt Hans- og sommerfest, klubaftener, foredrag i vinterhalvåret, vores hyggelige pensionistafdeling og meget andet.
 8. Fordi du kan deltage i klubbens løbende konkurrencer. Vi kårer hvert år vindere i konkurrencerne: Årets Fisker og Klubmesteren.
 9. Fordi du får adgang til klubbens faciliteter som er: Fiskeret i St. Vejleå (landets bedste aborrevand) Fiskeret i Vallensbæk søerne og Hakkemosen, adgang til fiskeri i Køge Bugt i vores veludstyrede trollingbåd, mulighed for at låne klubbens to alu-joller som står på autotrailer og du kan få nøgle til vores klubhus, som er det store omdrejningspunkt i Ishøj Sportsfiskerklub.
 10. Fordi du får en særlig adgang til et fantastisk havnefiskeri via Tangloppen camping.
 11. Fordi du får mulighed for at hægte en båd på bilen og søsætte den fra slæbesteder efter eget ønske.

Kontingent: Helårligt

Senior : 600,00 kr.
Junior: 250,00 kr.
Pensionist: 500,00 kr.
Familie: 700,00 kr. Kan omfatte op til fire personer, to voksne og to børn, som skal være registreret på samme adresse.

Indmeldelsesgebyr:
Senior og familie: 100,00 kr.
Pensionist: 50,00 kr.
Junior: 0,00 kr.

Ved indmeldelse efter 1. juli betales der ½ kontingent.*
Ved indmeldelse efter 1. november betales der 100 kr. + efterfølgende års kontingent.*

(*Dette gælder KUN nye medlemmer der ikke har været medlem af ISK de 2 forudgående år.)

Vigtigt information vedr. medlemskab

Dit medlemskab af Ishøj Sportsfiskerklub er først gyldigt når du kan fremvise en bankkvittering på betalt medlemskab. Klubbens kasserer vil efter du har bestilt medlemskab på hjemmesiden sende betalingsoplysninger på den mail du har angivet. Har du spørgsmål til betalingen af dit medlemskab skal du kontakte klubbens kasserer. Kontaktoplysningerne på kasseren kan du finde på hjemmesiden under menupunktet kontakt.

Meld dig ind nu!