Klubrekorder i saltvand (danske)

Det er en imponerende rekordliste som medlemmerne af Ishøj Sportsfiskerklub står bag. Flere af fiskene er tilmed gældende danske rekorder!

BLÅSTAK: 0,540 kilo

Denne imponerende flotte fisk fangede Steen Lyngsø fra land under en tur til Trondheimsfjorden i 2013. Den blev taget på en reje. De blå farver var næsten helt “lysende”

BLUE MARLIN: 362,00 kilo.

Gorm Siiger havde hørt om mange marlin ved La Gomera. Sammen med et par venner, blev der planlagt en hurtig tur og en uge efter, havde Gorm fanget hans livs fisk, nemlig en Blue Marlin på 362,00 kilo og med en længde på 400 cm.

BROSME: 11,00 kilo.

Steen Lyngsø fik denne brosme på 11,00 kilo på Trondheimsfjorden i 2013. Den blev fanget på 200 meters dybde og agnen som overlistede den, var en makrelfilet.

GULDMAKREL: 9,80 kilo.

Lars H. Christensen med en flot guldmakrel fra Mexico i 2006. Fisken har nogle utrolig flotte farver, ja nærmest lysende farver, når den kommer ombord, men de forsvinder desværre næsten øjeblikkeligt, når fisken kommer indenbords.

HÅISING: 0,600 kilo

Steen Lyngsø med en fin Håising, som blev taget lige uden for havnen i Breiviksbotn på Søröyô i det nordlige Norge

HAVKAT: 10,60 kilo.

Peder Lichtenberg med en flot havkat fra Saltstrømmen i Nordnorge. Peder har fisket i “straumen” flere gange og det er blevet til mange helleflyndere, torsk, sej og en del flotte havkatte på disse ture.

HELLEFLYNDER: 73,00 kilo.

Peder Lichtenberg fik denne flotte helleflynder under fiskeri i nærheden af Tromsø i det nordlige Norge. En velfortjent fisk, idet Peder nok er en af de danskere som har fanget flest flyndere i det norske gennem de seneste år.

JACK: 10,00 kilo.

Lars H. Christensen med en flot Jack fra Mexico´s Stillehavskyst, hvor han fiskede i 2006. Fisken er en super fighter, som virkelig kan sætte sin overmand bag stangen på prøve.

LAKS: 18,200 kilo.

Lars med en flot Østersølaks på 18,20 kilo. Fisken blev taget i maj måned, øst for Ternö revet i Hanö bugten. Den huggede på et Diamond King blink, som blev fisket på downriggeren.

LANGE: 21,50 kilo.

I 2013 lykkedes det endelig for Steen Lyngsø at fange den fisk som han havde jagtet i mange år, nemlig en stor lange. Det skete da han fangede denne flotte lange på 200 meter vand i Trondheimsfjorden.

RINGHAJ: 1,330 kilo

Denne dybhavsfisk fik Steen Lyngsø i 2013 under fiskeri på 580 meters dybde i Trondheimsfjorden i Norge. Skulle hilse og sige at der godt nok er langt op med et 1 kilos lod for enden af linen.

ROOSTERFISH: 24,00 kilo.

Steen Lyngsø fangede denne flotte “Rooster” ved Drake Bay, Costa Rica i april 2018. Den blev fanget på medefiskeri med levende agn, som blev fisket på løsline. Et utroligt spændende fiskeri, hvor man mærker det hele i fletlinen, som holdes mellem fingrene.

SAILFISH: 60,00 kilo.

Steen Lyngsø med en sailfish på 60 kilo, som blev fanget i Stillehavet ud for Costa Rica. Den huggede på en død multe der blev trollet efter båden med ca. 6-7 knop! Der blev fisket med let grej på 20-30 lbs., så det var nogle underholdende fights, det siges at en sailfish kan svømme op mod 100 km/t!

SEJ: 16,100 kilo.

Kim Uno Larsson med en sej på 16,10 kilo. Fisken blev taget under fiskeri fra den norske ø Røst. Kim fiskede i seks dage og fik yderligere 49 sej over de 10 kilo. Han fik bl.a. tre fik på en gang, med en samlet vægt på 40 kilo!!

SPEAR FISH: 6,000 kilo.

Gorm Siiger med en flot Spear Fish på 6,00 kilo. Fisken blev taget ved La Gomera under fiskeri efter marlin

TARPON: 34,00 kilo.

Steen Lyngsø med en tarpon på 34,00 kilo, som blev fanget i Nigaraguaflodens udmunding. På grund af hårdt vejr, kunne der ikke sejles ud igennem brændingen, så fiskeriet måtte foregå i flodmundingen. Fisken blev taget på en flydende Rapala wobler, som blev holdt tilbage i strømmen.
Skipperen ville desværre ikke lade os tage fisken ind i båden, så vi kunne få nogle bedre billeder.

TORSK: 33,70 kilo.

Christian Durup var marts 2015 taget til Søröya i det nordlige Norge, for at jagte den helt store torsk. Man må sige at missionen lykkedes, idet han fangede denne imponerende “tyksak” på hele 33,70 kilo.

TRIGGERFISH

Steen Lyngsø med en flot Triggerfish fra Maldiverne. De blev fanget i flere udgaver og farver hvor denne var den største

UNICORNFISH: 1,8 kilo

Steen Lyngsø fik denne farvestrålende fisk på Maldiverne, da der blev bundfisket på kanten af et koralrev. Et sjovt fiskeri med mange spændende arter.

WAHOO: 21,00 kilo

Flemming Weidemann var i efteråret 2018 på eventyr i Wahoo land, eller nærmere bestemt på Christmas Island i Stillehavet. Her fangede han sammen med en kammerat hele 56 wahoo i løbet af nogle dages fiskeri. Fiskene blev taget på trolling og Flemmings største fisk på turen, var denne flotte fisk.

YELLOWFIN TUN: 7,00 kilo

Steen Lyngsø fangede denne fine tun ved Costa Rica i foråret 2018. Den blev fanget på en levende sardin, som blev fisket foran delfinerne, som tunene ofte følger.

 

Skade 49,50 kilo.

Kaspar Lohse fangede denne flotte skade i foråret 2018 fra Oban i Skotland.

Fisken blev taget på bundmede, under målrettet fiskeri fra topbåden i området ”Laura Dawn  2”

Duckbul Ray 50 kilo.

Rasmus Rye Petersen fik denne specielt udseende rokke i januar 2019. Den blev fanget direkte fra stranden i Sydafrika, og gav noget af en fight, det er lige sådan en løfte en rokke på denne størrelse fra bunden.

Sandtigerhaj 240 kilo

Steen Lyngsø fangede denne imponerende haj i Sydafrika. Fisken blev taget under fiskeri fra land og den var ikke helt nem ar fighte fra de stejle klipper. Den blev dog efter en lang og opslidende fight bugseret ind i en rolig bugt, hvor den blev fotograferet og derefter genudsat.